.........

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Τέλος πρώτου γύρου με βαριά ήττα: ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 4-1

Σε ένα γήπεδο που μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορούσε να παιχθεί από τα νερά και τις λάσπες, αφού μάλιστα καθυστέρησε και δέκα λεπτά να ξεκινήσει ο αγώνας για να μπορέσουν να μαζέψουν με αντλίες ότι μπορούσαν, ο Α. Ο. Αυλωναρίου ηττήθηκε την Κυριακή το απόγευμα από τον Ελλήσποντο με 4-1! Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες για να αντεπεξέλθουν στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες. Οι γηπεδούχοι τελικά αφού εκμεταλλεύτηκαν παιδαριώδη λάθη της άμυνας των φιλοξενουμένων στο πρώτο ημίχρονο και το γεγονός ότι έπαιξαν με παίκτη παραπάνω σε όλο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου μπήκε καλύτερα στον αγώνα δημιουργώντας  αρκετά προβλήματα στην άμυνα του Ελλήσποντου .

Οι γηπεδούχοι κόντρα στην ροή του αγώνα προηγήθηκαν στο 18′ όταν μετά από λάθος του Κοκκάλα ο Λάζρι έκλεψε την μπάλα πλάσαρε τον Διαμαντάρα που έδιωξε προσωρινά και ο Ντουλελάρι που ακολούθησε την φάση με πλάσε έκανε το 1-0 για τον Ελλήσποντο.
Στο 20′ και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Λάζρι σέντραρε ο Χιούσκα μετά από προσποίηση σούταρε συρτά χαμηλά στο κέντρο της εστίας ο Διαμαντάρας έκανε  λάθος και ο Ελλήσποντος έκανε το 2-0.
Το Αυλωνάρι μπήκε γρήγορα στο ματς και στο 23΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρατζά από δεξιά και κεφαλιά του Κούρτη μείωσε σε 2-1.
Μέχρι το τέλος το τέλος του ημιχρόνου το Αυλωνάρι είχε την υπεροχή χωρίς να δημιουργήσει κάποια μεγάλη φάση, ο Ελλήσποντος με αντεπιθέσεις προσπάθησε για το τρίτο γκολ χωρίς να καταφέρει.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου ξεκίνησε στην επανάληψη το ίδιο επιθετικά μεταφέροντας την πίεση στην εστία του Ελλησπόντου όμως στο 53΄ ο διαιτητής Βελέντζας απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Δαφνή για επικίνδυνο παίξιμο!
Στο 55′ ο Ελλήσποντος διπλασίασε τα τέρματα του μετά από ασίστ του Ρουμπή, ο Λάζρι με πλασέ έκανε το 3-1.
 Το σκορ έκλεισε για τους γηπεδούχους στο 75′ ο Λάζρι κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του Αυλωναρίου πέρασε και το Διαμαντάρα γύρισε στον Ντουλελάρι που έκανε το 4-1 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Ελλήσποντου.
Στο 88′ είχαμε την φάση που άναψε τα αίματα ενώ όλα είχαν κριθεί για το ποιος θα είναι ο νικητής, ο Αργύρης έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου στον Βασίλη Καρατζά που έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους, ο διαιτητής Βελέντζας έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Αργύρη , αλλά και στον Καρατζά για εξύβριση!
Αυλωνάρι(Βαγ.Ντόβολης): Διαμαντάρας, Δαφνής, Μπρεγκανάκου (77′ Γ. Κούκης), Καρατζάς, Παππάς, Κοκκάλας (61′ Φωτιάς), Μπράχα (69′ Καράπας), Τσαγκός, Δήμου (46′ Λαθουράς), Κούρτης, Μανδράκας. 
 Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εντός έδρας με τον Α. Ο. Ν. Αρτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: