.........

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΜΕ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 4-0

Παραδόθηκε αμαχητί στα Ψαχνά, ο Α. Ο. Αυλωναρίου αφού ηττήθηκε με 4-0 έχοντας τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Σε μια άσχημη περίοδο για την ομάδα του Αυλωναρίου, η ψυχραιμία αλλά και η στήριξη είναι απαραίτητη γιατί σίγουρα θα βρει τα πατήματά της και θα επανέλθει στον καλό της εαυτό. Με κακή ψυχολογία και με απουσίες ,δυστυχώς ο Α. Ο. Αυλωναρίου δεν πρόβαλε σημεία αντίστασης και φυσιολογικά ηττήθηκε από ανώτερο αντίπαλο που διεκδικεί και το πρωτάθλημα!
Το παιχνίδι: 
Μόλις στο 6′ το 1-0 από τον Ανέστη με κεφαλιά, μετά από όμορφη σέντρα του Σπανού.
Στο 32′ το 2-0 από τον Μήτρου με σουτ.
Στο 55′ το 3-0 με πέναλτι από τον Ζουλιώτη, ενώ το τελικό 4-0 από τον Βογιατζή.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Αυλωναρίου, σημαδεύοντας και τέσσερις φορές τα δοκάρια, σε μια πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν και έδειξαν ότι παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στην δεύτερη θέση πίσω από την Αρτάκη έχουν την δυνατότητα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα αφού αντιμετωπίζουν τους ανταγωνιστές τους εντός έδρας.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου χρειάζεται επανεκκίνηση και φιλοδοξεί στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με την Τριάδα να καταφέρει να αναστρέψει την κατάσταση!
 Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ηρακλής Ψαχνών (Μεθενίτης): Αρχοντάκης, Ζουλιώτης (60′ Χασαπίδης), Σπανός, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Τσολάκος (73′ Τσολάκος), Καραχάλιος, Αγγελάτος, Γιαντόμ, Ανέστης (66′ Σιαράπης), Μήτρου (63′ Βογιατζής).
Αυλωνάρι(Ντόβολης): Διαμαντάρας, Κόκκος, Μπρεγκανάκου, Παππάς, Κοκκάλας, Φωτιάς, Τσάγκος (86′ Περιβολάρης), Δήμου (46′ Μανδράκας), Κούρτης (78′ Δαφνής), Καράπας, Γ.Κούκης  (λτ 32′ Καρλής).
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: