.........

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Αναμονή για την επανεκκίνηση: ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 4-1

Η επανεκκίνηση του Α. Ο. Αυλωναρίου τελικά δεν έγινε την Κυριακή, στο Καλοχώρι/Παντείχι, που μετά από μια κακή εμφάνιση ήρθε η ήττα με 4-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ και το κράτησαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Με την έναρξη της επανάληψης με αμφισβητούμενο πέναλτι διπλασίασαν τα τέρματα τους και με άλλα δύο γκολ από τραγικά λάθη της άμυνας των φιλοξενουμένων έφθασαν στο 4-0. Το Αυλωνάρι το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν λίγο πριν το τέλος να μειώσει σε 4-1.

*τα γκολ:
  • 7′ το 1-0 από φάουλ που εκτέλεσε ο Καραμπάς, ο Χρ. Ζουρμπουλής, βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με πλασέ άνοιξε το σκορ!
  • 48′ ο Καραμπάς στη μεγάλη περιοχή σουτάρει η μπάλα χτυπά μέσα στην περιοχή στο στήθος του Μανδράκα και στην συνέχεια στο χέρι του, ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι, χωρίς ν’ αλλάξει κάτι! Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Σαμπάνης και κάνει το 2-0!
  • 62′ τραγικό λάθος των αμυντικών του Αυλωναρίου, ο Διαμαντάρας κάνει ″τσαφ″ στην προσπάθειά του να διώξει, ο Σαμπάνης πανέξυπνα έχει ακολουθήσει την φάση παίρνει την μπάλα και μπαίνει κυριολεκτικά στα δίκτυα, κάνοντας το 3-0!
  • 65′ το 4-0 με νέο τραγικό λάθος του καλύτερου παίκτη του Αυλωναρίου, του Καρατζά, ο Σαμπάνης και πάλι παίρνει την μπάλα και ″εκτελεί″ τον Διαμαντάρα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του, κάνοντας και προσωπικά χατ-τρικ!
  • 84′ ο Κούρτης από πλάγια αριστερά εκτελεί αριστοτεχνικά φάουλ και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Δρενάφτση, κάνει το 4-1, πετυχαίνοντας ″…το γκολ της τιμής″ για το Αυλωνάρι!
    Διαιτητής ήταν ο Στ. Φώτης, με βοηθούς τους Γ. Πασχαλίδη και Γιάννη Μητρολιό.   
  •  *ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Βαγγέλης Ντόβολης): Διαμαντάρας, Δαφνής (46′ Β. Τσαλιαγκός), Μπρεγκανάκου, Καρατζάς, Κοκκάλας, Παππάς, Καρλής (72′ Δήμου), Τσάγκος, Μπράχα, Κούρτης, Μανδράκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: