.........

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Απίστευτη αστοχία και ατυχία και η άσχημη παράδοση συνεχίζεται! ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 2-3


Ένα παιχνίδι που το τελικό του αποτέλεσμα είναι μια ″μαγική εικόνα″, καθώς σε καμιά περίπτωση το 2-3 δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του παιχνιδιού!Η ομάδα μας ήταν σαφώς καλύτερη και ανώτερη σε όλο το 90λεπτο, οι παίκτες μας δημιούργησαν σωρεία κλασικών ευκαιριών,  ήταν απελπιστικά άστοχοι και άτυχοι!
Στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι με λιγοστές επιθετικές, ενέργειες, κατάφεραν, εκμεταλλευόμενοι λάθη των αμυντικών του Αυλωναρίου, κατάφεραν να πετύχουν 3 γκολ και έχοντας μεγάλη δόση τύχης, με το μέρος τους, ″κράτησαν″ την παράδοση που τους θέλει στις αναμετρήσεις τους με το Αυλωνάρι (εντός-εκτός) να να μην έχουν γνωρίσει ήττα, παρά μόνο νίκες και ισοπαλίες!

*φάσεις και γκολ:
  • 2′ μέσα στην περιοχή ο Τσαλιαγκός, σε εκπληκτικό τετ-α-τετ, πλασάρει για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξιό κάθετο δοκάρι…
  • 13′ βαθιά μπαλιά από τον τερματοφύλακα του Αυλωναρίου, βγάζει τον Τσαλιαγκό, μόνο του, ″μάτι″ με το τέρμα όμως το σουτ του τελευταίου διώχνει ενστικτωδώς με τα πόδια ο Τζουβάρας…
  • 17′ ΓΚΟΟΟΛ! 0-1, αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο Γκίκας, βγαίνει πλάγια αριστερά στην μικρή περιοχή, και με ψηλοκρεμαστό σουτ πρόλαβε την έξοδο του Διαμαντάρα  και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα!
  • 19′ νέο μοναδικό τετ-α-τετ του Τσαλιαγκού, όμως ο επιθετικός των ″κιτρίνων″ είναι πάλι άτυχος καθώς από το σουτ του, η μπάλα ενώ κατευθυνόταν προς το κενό τέρμα, χτυπά σε πόδι αμυντικού και αλλάζει πορεία!
  • 20′ ο Βασ. Καρατζάς, μόνος μέσα από την περιοχή σουτάρει για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ, έξω από το δεξιό κάθετο δοκάρι…

  • 30′ ΓΚΟΟΟΛ! 1-1,
    ο Τζέσι Μπράχα (φωτό δεξιά) μπαίνει από την γωνία της μεγάλης περιοχής, αποφεύγει θαυμάσια έναν αντίπαλό του και με δυνατό σουτ, στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια!
  • 37′ από εκτέλεση κόρνερ του Σίδερη, ο Σεχάϊ πιάνει δυνατή κεφαλιά και η μπάλα λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι…
  • 44′ ο Τσάγκος μετά από ωραία προσπάθεια βγάζει ασίστ στον Τσαλιαγκό, που βγαίνει τετ-α-τετ με τον Τζουβάρα αλλά ο τερματοφύλακας της Μακρυκάπας πέφτει στα πόδια του και διώχνει σωτήρια…
  • 45′ ΓΚΟΟΟΛ! 1-2, αντεπίθεση από δεξιά ο Κουτσαυλής γυρίζει την μπάλα, στο σημείο του πέναλτι, όπου ο Σίδερης, ανενόχλητος σουτάρει και σκοράρει για 2η φορά βάζοντας πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκορ!
  • 49′ καλοχτυπημένο φάουλ του Σίδερη εξουδετερώνει  ο Διαμαντάρας…
  • 55′ και πάλι ο Τσάγκος με ασίστ βγάζει, τετ-α-τετ τον Τσαλιαγκό, όμως ο επιθετικός του Αυλωναρίου, για μια ακόμα φορά δεν μπορεί να σκοράρει, καθώς σουτάρει πάνω στα πόδια του εξουδετερωμένου Τζουβάρα…!
  • 73′ από το ύψος της περιοχής ευθύβολο δυνατό σουτ του Κούρτη, η μπάλα ενώ κατευθύνεται προς το τέρμα βρίσκει σε πόδι αμυντικού την τελευταία στιγμή και ο κίνδυνος απομακρύνεται…
  • 82′ ΓΚΟΟΟΛ! 1-3, ξαφνική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, η μπάλα φτάνει στον Κουτσαυλή που πιάνει λίγο έξω από την περιοχή καταπληκτικό σουτ και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, δίνοντας προβάδισμα νίκης στην ομάδα του!
  • 84′ ο Β. Καρατζάς μέσα στην περιοχή πηδάει για κεφαλιά, ο Μπασινάς τον σπρώχνει φανερά στον αέρα, ο διαιτητής λέει ″παίζετε″, κάτω από τις πολύ έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, που ζήτησαν πέναλτι!
  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ
    87′ ΓΚΟΟΟΛ! 2-3, από το ύψος της περιοχής ο Βασ. Καρατζάς με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και μειώνει!




  • Οι γηπεδούχοι ″πολιόρκησαν″ και πίεσαν στα υπόλοιπα λεπτά ασφυκτικά την εστία της Μακρυκάπας, που ″άντεξε″!
  • 90+5′ η τελευταία τεράστια ευκαιρία των γηπεδούχων να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, όταν από κεραυνό του Κούρτη, η μπάλα ″έγλυψε″ το δεξιό κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ…
Πολλά παράπονα από τους γηπεδούχους για την περίπτωση που ζήτησαν πέναλτι, και για τις πολύ λίγες καθυστερήσεις που κρατήθηκαν, από τον διαιτητή Δημ Καλαμάτα (Γιάννης Μητρολιός-Παναγιώτης Σέρρας).
*ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Ντόβολης): Διαμαντάρας, Δαφνής (63′ Καρλής), Μπρεγκανάκου, Καρατζάς, Κοκκάλας (46′ Φωτιάς), Παππάς, Μπράχα, Τσαγκός, Τσαλιαγκός (71′ Κόκκος), Κούρτης, Καράπας (46′ Λαθουράς).
*ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Νίκος Κιαπέκος): Τζουβάρας, Λέκκας, Χασάνδρας, Ι. Καρκαλής (75′ Βαξεβάνης), Τσουμάνης, Μπασινάς, Ν. Γκίκας (86′ Κούκουρας), Σεχάι, Κουτσαυλής (90+4′ Στ. Στούμπος), Σίδερης, Μαντάς.
***φωτό από το παιχνίδι:











Δεν υπάρχουν σχόλια: