.........

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Ολική επανφορά: ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-3

Ολική επαναφορά για τον Α. Ο. Αυλωναρίου, που μέσα σε οκτώ μέρες και σε τρεις αγωνιστικές, σημείωσε 3 νίκες (με Αστέρα Βατώντα, Παντριαδικό και τώρα στην Καστέλλα), έφθασε τους 30 βαθμούς και βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας! 
Από την άλλη μεριά η Καστέλλα σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, ουσιαστικά έχει αποχαιρετίσει την κατηγορία, όμως αγωνίζεται σε όλα τα παιχνίδια με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα, περιμένοντας να τελειώσει το πρωτάθλημα! 
Το Κυριακάτικο παιχνίδι του γηπέδου της Καστέλλας, παρουσίασε μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό μέχρι και την λήξη του αγώνα, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν  να κρατάνε το ″0″ στην άμυνά τους έως το 63ο λεπτό του παιχνιδιού!
Στο χρονικό αυτό σημείο οι παίκτες του Βαγγ. Ντόβολη, κατάφεραν να ″ξεκλειδώσουν″ την άμυνα της Καστέλλας και να φτάσουν στο 0-3, αφού προηγούμενα είχαν χάσει πολύ καλές ευκαιρίες και σημαδεύοντας δύο φορές τα δοκάρια του Ζενέλι!
Ήταν μια δίκαιη επικράτηση για την ομάδα του ΑΟ Αυλωναρίου!


*τα δοκάρια και τα γκολ:
  • 42′ φάουλ-κεραυνός του Κούρτη και η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, του Ζενέλι…
    44′ ο Κούρτης εκτελεί κόρνερ ο Βασ. Καρατζάς μέσα στην περιοχή σηκώνεται ψηλά πιάνει καρφωτή κεφαλιά, για να καταλήξει και πάλι η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων… 
     

    63′ το 0-1 από φάουλ του Λαθουρά, αφού η μπάλα βρήκε σε αμυνόμενο της Καστέλλας! 


     
    74′ ο Κούρτης κερδίζει την μπάλα, αποφεύγει έναν αντίπαλό του και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, στέλνει την μπάλα στα δίκτυα για 2η φορά!



    87′ ο Βασ. Τσαλκιαγκός με πλασέ μέσα από την περιοχή σφραγίζει την νίκη του Α. Ο. Αυλωναρίου. 
Διαιτητές: Διονύσης Δανιηλίδης (Χάρης Αντωνίου-Παναγ. Σέρρας).


*ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Τάκης Ακριτίδης): Ζενέλι, Δεδεμπίλης, Γούσιας, Οσμάνι, Κουβούσης, Λεοντής, Φιόλα (79′ Θεοφ. Γραμματικόγιαννης), Βλάχος, Παπαδόπουλος (83′ Βάσσος), Αν. Γραμματικόγιαννης, Καλυβίτης (57′ Χρυσικός).

*ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Ντόβολης): Διαμαντάρας, Δαφνής (57′ Λαθουράς), Μπρεγκανάκου, Β. Καρατζάς, Κοκκάλας, Παππάς, Καρλής (74′ Καράπας), Τσάγκος (83′ Φωτιάς), Β. Τσαλιαγκός, Κούρτης (84′ Γ. Κούκης), Μανδράκας.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την Μακρυκάπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: