.........

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ήταν καλύτερο και νίκησε δίκαια: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΔΡΟΣΙΑ 2-1

Καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι στο ″Ν. Κούκης″ του Αυλωναρίου, όπου ο γηπεδούχος ΑΟ Αυλωναρίου υποδέχθηκε την Δροσιά. Τους δύο αντιπάλους τους χώριζε μόλις ένας βαθμός. Οι γηπεδούχοι με το 3ποντο στόχευαν να εκμεταλλευτούν τις όποιες απώλειες της Αιδηψού και να σκαρφαλώσουν στην 4η θέση της βαθμολογίας! Από την μεριά τους οι φιλοξενούμενοι, αναζητούσαν ένα θετικό αποτέλεσμα για να διασκεδάσουν την απρόσμενη ήττα από τον Λήλα, μέσα στο γήπεδό τους!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο κινητικοί, όμως σύντομα το Αυλωνάρι ισορρόπησε και άρχισε να απειλεί την εστία του Αραβανή…
Έτσι στο 13′ ο Καράπας από καλή θέση σούταρε για να αποκρούσει πολύ ωραία ο Αραβανής.


Στο 15΄ ο τερματοφύλακας της Δροσιάς έκανε σωτήρια επέμβαση σε δυνατό σουτ του Καρλή.
Πρώτη καλή προσπάθεια από την Δροσιά στο 27′ όταν ο Χάρ. Ελευθερίου από κοντά έκανε την προβολή, όμως ο Διαμαντάρας ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε,
Νέα καλή ευκαιρία για το Αυλωνάρι στο 33′ με σουτ από θέση βολής του Β. Τσαλιαγκού, για να αποκρούσει ο Αραβανής και ν’ απομακρύνει τον κίνδυνο.
 Με το ξεκίνημα του β’ μέρους οι γηπεδούχοι αύξησαν ακόμα περισσότερο την πίεσή τους και μόλις στο 48′ βρήκαν τον δρόμο προς τα δίκτυα! Ο Λαθουράς από δεξιά ελίχθηκε θαυμάσια και έκανε παράλληλη σέντρα προς την εστία, εκεί ο Β. Τσαλιαγκός (φωτό αριστερά), βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με υποδειγματικό πλασέ, την έστειλε στα δίκτυα, κάνοντας το 1-0!
 Συνέχισε να παίζει επιθετικά η ομάδα του Βαγγ. Ντόβολη και
στο 58′ διπλασίασε τα τέρματά της! Ο Μανδράκας έβγαλε πολύ ωραία κάθετη μπαλιά, ο Καρλής (φώτο δεξιά) πήρε την μπάλα προχώρησε μπήκε στην περιοχή και περνώντας και τον Αραβανή την έστειλε στα δίκτυα σημειώνοντας το 2-0! 
Στο 70′ κεραυνός του Β. Τσαλιαγκού έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.
Στο 71′ πολύ ωραία μπαλιά του Χ. Ελευθερίου, στον Τουλίτση, ο νεαρός προχωράει, φτάνει στην δεξιά γωνία σχεδόν της μικρής περιοχής, ο Διαμαντάρας έξυπνα του κλείνει το οπτικό πεδίο και από το σουτ που επιχειρεί η μπάλα χτυπάει στην εξωτερική μεριά των δικτύων.
 Στο 79′ κακή συνεννόηση στην άμυνα των γηπεδούχων, εκμεταλλεύεται ο Σωκρ. Ελευθερίου, που με ψηλοκρεμαστό σουτ περνάει την μπάλα πάνω από τον Διαμαντάρα, που είχε βγει από την εστία του,  και την στέλνει δίκτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1!
 Ήταν το 85′ όταν δημιουργήθηκε η τελευταία σημαντική ευκαιρία για το Αυλωνάρι! Ο Β. Τσαλιαγκός φεύγει στην κόντρα, απέναντι από τον Αραβανή σουτάρει και η μπάλα ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι…

Διαιτητές: Σάκης Παπακυριάκος (Άκης Νέγρης – Περικλής Δελχάς)
*ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Βαγγέλης Ντόβολης): Διαμαντάρας, Μανδράκας, Μπρεγκανάκου, Β. Καρατζάς, Παππάς, Καράπας, Φωτιάς, Τσάγκος (60′ Περιβολάρης), Τσαλιαγκός (88′ Δαφνής), Λαθουράς (90′ Γ. Κούκης), Γ. Καρλής (90+1′ Δήμου).
*ΔΡΟΣΙΑ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Αραβανής, Δεληγιάννης, Σεϊνταράση, Καρλατήρας, Προβής, Δουρδουβέλας, Τουλίτσης (73′ Σωκ. Ελευθερίου), Σουλιωτάκης, Χαρ. Ελευθερίου, Μπασούκος, Τζέμος (83′ Βαρσαμάς).
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εντός έδρας με τον Λήλαντα Βασιλικού. 
Το 2ο γκολ του Αυλωναρίου από τον Γιώργο Καρλή







Δεν υπάρχουν σχόλια: