.........

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Έσπασε μια ισχυρή παράδοση: ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-1

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Α. Ο. Αυλωναρίου κατάφερε την Κυριακή το απόγευμα να νικήσει με 0-1 μέσα στην Μακρυκάπα και να σπάσει μια από τις χειρότερες παραδόσεις που είχε μέχρι σήμερα. Σε 10 αναμετρήσεις, εντός και εκτός, στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της Εύβοιας δεν είχε νικήσει ποτέ έχοντας σημειώσει 5 ισοπαλίες και 5 ήττες! Στο γήπεδο της Μακρυκάπας μέτραγε 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.
Το γεγονός αυτό πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου που μπήκαν στον αγώνα αποφασισμένοι για την νίκη. Οι γηπεδούχοι έχοντας κάνει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, είχαν μόνο μία ήττα, στην πρεμιέρα, εκτός έδρας από τον Ηρακλή Ψαχνών και παρέμεναν αήττητοι στην έδρα τους.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 6ο λεπτό, ο Καρλής μπαίνει στην περιοχή από δεξιά και σουτάρει για να περάσει η μπάλα λίγο έξω από το απέναντι κάθετο δοκάρι.
Στο 12ο λεπτό, ο Σίδερης έκανε σέντρα από αριστερά, ο Καραντάκης έπιασε καρφωτή κεφαλιά, ο Κιούσης σε ετοιμότητα μπλόκαρε. Στο επόμενο λεπτό ο Σίδερης σούταρε έξω από την περιοχή και πάλι ο Κιούσης μπλόκαρε.
Στο 16ο λεπτό, ο Πέππας με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 21ο λεπτό, η Μακρυκάπα ισοφάρισε τα δοκάρια όταν ο Σίδερης έκανε σέντρα από αριστερά και ο Καραντάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δεξιού κάθετου δοκαριού του Κιούση και άουτ.
Στο 26ο λεπτό, ο Γιώργος Κοκκάλας απέφυγε αντίπαλό του από αριστερά και σούταρε ψηλοκρεμαστά για να στείλει την μπάλα για δεύτερη φορά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει άουτ.
Στο 28ο λεπτό, ο Ηλιόπουλος επιχείρησε πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή που κατέληξε άουτ.
Ο σκόρερ Παναγιώτης Ηλιόπουλος με τον Γιώργο Πέππα
Στο 35ο λεπτό και πάλι ο Ηλιόπουλος μέσα από την μεγάλη περιοχή αυτή την φορά με σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Δρεναφτσή και την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Στο 39ο λεπτό ο Μπράχα μπαίνει μόνος από δεξιά στην περιοχή φθάνει απέναντι στον Δρεναφτσή, κάνει όμως κακό κοντρόλ και ο τερματοφύλακας της Μακρυκάπας διώχνει την μπάλα.
Στο 44ο λεπτό, ο Μαστροκώστας εκτελεί φάουλ από δεξιά, ο Καρατζάς με κεφαλιά στέλνει την μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δρεναφτσή. 
Στο 50ο λεπτό, κεφαλιά του Πούρνη από την μεγάλη περιοχή φεύγει άουτ.
Στο 65ο λεπτό, ο Ηλιόπουλος με ψηλοκρεμαστή πάσα στην περιοχή βγάζει τον Μπράχα μόνο απέναντι στον Δρεναφτή, η κεφαλιά του όμως φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 70ο λεπτό, φάουλ που εκτελεί ο Καρατζάς λίγα μέτρα έξω από την περιοχή η μπάλα περνά έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 77ο λεπτό, οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Αυλωναρίου, παραλίγο να ισοφαρίσουν όταν το ψηλοκρεμαστό σουτ του Σίδερη κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε άουτ.
Στο 87ο λεπτό, ο Κιούσης μετά από σέντρα του Σίδερη από αριστερά πρόλαβε με έξοδο και έδιωξε πριν σουτάρει ο Σακκάς από πλεονεκτική θέση.
Στο 89ο λεπτό, ο Μπράχα δίνει πάσα στον Καράπα που παρά την πίεση των αντιπάλων του φθάνει στο ύψος της περιοχής και πλασάρει τον Δερναφτσή που επιχείρησε έξοδο όμως η μπάλα καταλήγει άουτ λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου πήρε δίκαια την νίκη μετά από πολύ καλή εμφάνιση επί  ενός αξιόλογου αντιπάλου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν και κατάφεραν με τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις και τα ανάλογα αποτελέσματα να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις τις βαθμολογίας και να φθάσουν στην 8η θέση! 

Μακρυκάπα ( Θαλάσσης-Κιαπέκος): Δρενάφτσης, Δ. Χασάνδρας (90′ Βουρδάνος), Χ. Χασάνδρας, Σηφάκης, Πουρνής, Μπασινάς, Γκίκας, Κουτσαβλής (84΄Στούπας), Τσούτσης (46΄Σακκάς) Σίδερης, Καραντάκης
Αυλωνάρι (Γιάννης Μπασούκος): Κιούσσης, Μαστροκώστας, Παππάς, Καρατζάς, Βαγγ. Κοκκάλας, Καρλής (72΄Ντραγκότι), Ηλιόπουλος (90΄Φωτιάς) Πέππας, Μπράχα, Γ. Κοκκάλας (82΄Καράπας), Μανδράκας.






Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" με τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: