.........

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Έπαιξε καλύτερα αλλά δεν νίκησε: ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-2

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο  ο Α. Ο. Αυλωναρίου, στο Βασιλικό, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μετά από ένα ανιαρό πρώτο μέρος που μόνο τα δύο γκολ που σημείωσαν οι δύο ομάδες αλλά και μια φάση στο τελευταίο λεπτό, δεν υπήρχε τίποτε άλλο αξιοσημείωτο, είδαμε ένα άλλο παιχνίδι στην επανάληψη με τους φιλοξενούμενους κυρίαρχους που δεν κατάφεραν όμως να πάρουν την νίκη. Το  τελικό αποτέλεσμα αδικεί τον Α. Ο. Αυλωναρίου.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 38′ ο Γ. Μαστροκώστας εκτέλεσε πολύ ωραία κόρνερ, ο Β. Καρατζάς με κεφαλιά τροφοδότησε τον Καρλή που από καλή θέση μέσα από την περιοχή με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα και κάνει το 0-1!
 Δύο λεπτά αργότερα (40′) ο Παπίλας με αριστοτεχνικά χτυπημένο φάουλ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κιούση, καθώς έστειλε την μπάλα στο αριστερό ″Γ″ και ισοφάρισε σε 1-1!
 Και στην εκπνοή του ημιχρόνου (45′), μετά από φάουλ του Β. Καρατζά από αριστερά, ο Καρλής  στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, όμως το γκολ ακυρώνεται σαν οφ-σάϊντ (όχι στον σκόρερ), κάτω από τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.
Το β’ μέρος ήταν σαφώς καλύτερο από το πρώτο με περισσότερες φάσεις, πάθος και δύναμη από τις δύο ομάδες!!!
Στο 51′ μετά από σέντρα του Πέππα, ο Γ. Κοκκάλας με κεφαλιά δίνει το προβάδισμα στο Αυλωνάρι με 1-2!
Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μπράχα χάνει τεράστια ευκαιρία να ″κλειδώσει″ το 3ποντο για την ομάδα του, όταν σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Αγραφιώτη μέσα από την περιοχή και λίγο πλάγια δεξιά σουτάρει συρτά διαγώνια άουτ…
 Στο 58′ όταν οι του Λήλα εκτέλεσαν κόρνερ, οι αμυντικοί του Αυλωναρίου, έδιωξαν όπως-όπως, η μπάλα φτάνει λίγο έξω από την περιοχή, όπου ο Τζαφέρος με δυνατό σουτ, την στέλνει στα δίκτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2!
Ακολούθησαν δύο καλές ευκαιρίες χαμένες για το Αυλωνάρι με Πέππα και Μπράχα, για να έρθει στο 75′ ο Στρατής, μετά από φάση που ξεκίνησε, όπως διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι από θέση οφ-σάϊντ, αποφεύγει τον τερματοφύλακα, σουτάρει ο Καρατζάς διώχνει με τα πόδια, η μπάλα πάλι στον φορ του Λήλα που επιχειρεί νέο σουτ, για να σώσει και πάλι ο Καρατζάς πάνω στην γραμμή…
Προς την λήξη του αγώνα, δύο μεγάλες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους Στο 90+2′ ο Πέππας, μέσα από την περιοχή σουτάρει για να σώσει εντυπωσιακά ο Αγραφιώτης, και στο 90+5′ ο Μαστροκώστας εκτελεί φάουλ, οι αμυντικοί του Λήλα διώχνουν όπως-όπως, η μπάλα στρώνεται στον Μανδράκα, που από ευνοϊκή θέση σουτάρει, αλλά μετά από κόντρα σε αντίπαλο φεύγει έξω από την εστία του Αγραφιώτη. Αμέσως ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα...
*Διαιτητές: Δημήτρης Καλαμάτας, βοηθοί: Χάρης Αντωνίου-Βαγγέλης Σιμιτζής
ΛΗΛΑΣ Β. (Τάσος Ταυταρίδης): Αγραφιώτης, Κικίδης, Ευαγγελινός, Χαζαρίδης, Τζαφέρος, Λάμσε, Παπίλας, Καρβελάς (68′ Βάθης), Στρατής, Κούκα, Αναγνώστου.
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Κιούσης, Γ. Μαστροκώστας, Παππάς (90′ λ.τρ. Βασ. Φωτιάς), Βασ. Καρατζάς, Βαγγ. Κοκκάλας, Καράπας (85′ Ντραγκότι), Γ. Κοκκάλας, Πέππας, Μπράχα (62′ Βασ. Τσαλιαγκός), Καρλής (62′ Π. Ηλιόπουλος), Μανδράκας.
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο " ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ " τον Α. Ο. Χαλκίς. 

Το γκολ του Κοκκαλα





Δεν υπάρχουν σχόλια: