.........

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Κύπελλο Εύβοιας: Α. Ο. ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ - Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 0-3

 
Την πρώτη νίκη σε επίσημο αγώνα για την φετινή χρονιά σημείωσε ο Α. Ο. Αυλωναρίου, το απόγευμα του Σαββάτου, στο γήπεδο του Αγίου Λουκά επί της τοπικής ομάδας με 3-0. Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, επικράτησε δίκαια, σημείωσε τρία γκολ, είχε δύο δοκάρια και πολλές καλές ευκαιρίες για να διευρύνει τον δείκτη του σκορ.
 
Ηλίας Παππάς
Το σκορ άνοιξε στο 4ο λεπτό, ο Ηλίας Παππάς όταν μετά από κόρνερ του Παναγιώτη Ηλία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ από την μικρή περιοχή. 
Στο 14ο λεπτό, ο Παναγιώτης Ηλίας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και αφού η μπάλα βρήκε σε αμυντικό έκανε το 0-2.
Στο 42ο λεπτό, ο Oni Dragoti επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή που τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι διατήρησε την υπεροχή και σημείωσε και τρίτο γκολ. Στο 69ο λεπτό, ο Oni Dragoti δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-3
Στο 80ο λεπτό, ο νεαρός Κώστας Τσιάκος είχε σουτ στο δοκάρι.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται την τετάρτη το απόγευμα εντός έδρας με τα Κριεζά στον τελευταίο αγώνα του στον όμιλο με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Εύβοιας.
 

Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Μπασινάς, Παππάς, Μπρεγκανάκου, Μαστροκώστας, Ξυράφης(68΄Πόγκας), Καράπας(82΄Χοσαλάρι), Κούκης Γ.(68΄Bardhi), Ηλίας, Τσιάκος, Dragoti, Παναγιώτου Ν.(46΄Γλυκός).

 
 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: