.........

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Νηλέας Νεοχωρίου-Αυλωνάρι 3-1

 
Ξεκίνησε η φάση των ομίλων για το κύπελλο Εύβοιας με τοπικό ντέρμπι στο Νεοχώρι ανάμεσα στον Νηλέα και το Αυλωνάρι. Οι γηπεδούχοι νίκησαν με 3-1
εκμεταλλευόμενοι τα λάθη της άμυνας των φιλοξενουμένων, σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις καθώς δεν είχαν εκδοθεί όλα τα δελτία από την ΕΠΣΕ και ο προπονητής Γιώργος Τζόκας χρησιμοποίησε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές για να αποκτήσουν εμπειρία.
Ο Νηλέας προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, με σουτ του Στράτου Γιαγκίνη που εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Αυλωναρίου. Στο 37ο λεπτό, ο Γιώργος Καρλής, που είχε αγωνιστεί αρκετά χρόνια με την κιτρινόμαυρη, με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-0.
Στο 61ο λεπτό, ο Γιώργος Παναγιώτου εκτέλεσε φάουλ στο αριστερό Γ του Κότσαρη που απέκρουσε εντυπωσιακά. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τρίτο γκολ στο 67ο λεπτό, πάλι από λάθος της άμυνας του Αυλωναρίου που εκμεταλλεύτηκε για άλλη μια φορά ο Γιαγκίνης.
Στο 73ο λεπτό, ο Νίκος Καράπας με απευθείας εκτέλεση φάουλ στη δεξιά γωνία του Κότσαρη διαμόρφωσε το τελικό 3-1
Στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν επίσης τα Κριεζά και ο Άγιος Λουκάς και προκρίνονται οι δύο πρώτοι
  
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Κότσαρης Γ., Μπάνος, Σαμαράς, Καρατζάς, Φρυγανάς, Τζόκας(87΄Κότσαρης Κ.), Αρκάς, Μαστροκώστας Μ., Καρλής(88΄Σπανός), Γιαγκίνης. 
Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Κούκης Ν., Παππάς, Μπρεγκανάκου, Μαστροκώστας, Ξυράφης(71΄Πόγκας), Καράπας, Κούκης Γ., Γλυκός, Παναγιώτου Γ., Παναγιώτου Ν.(82΄Χοσαλάρι), Gjyli(46΄Κρόκος-71΄Πόγκας Αλ.)
Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του παλιού ποδοσφαιριστή, προπονητή και παράγοντα ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: