.........

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Πριόνισε τις ελπίδες: ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-0

Η απόφαση του βοηθού, Πριόνα, στο 68ο λεπτό, να υποδείξει οφσάιντ και να ακυρωθεί έτσι το καθαρό γκολ του Τσιάκου ήταν καθοριστική για την διαμόρφωση του αποτελέσματος! Μια φάση που ξεσήκωσε τις έντονες διαμαρτυρίες από όλους του Αυλωναρίου! 
Στο γήπεδο της Νέας Λαμψάκου, ο Ελλήσποντος πήρε μια σημαντική νίκη με την οποία ανασαίνει πιο καλά και βρίσκεται όλο και πιο κοντά στη σωτηρία. Το Αυλωνάρι πλέον μπαίνει σε περιπέτειες και σε συνδυασμό με τον υποβιβασμό της Αρτάκης από την Γ΄ Εθνική, μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Οριστικά θα υποβιβασθούν τρεις ομάδες από την Α΄ κατηγορία της Εύβοιας!
Το ημίχρονο κύλησε με πιο πολύ παιχνίδι κέντρου και δυνατές μονομαχίες. Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι μπήκε κάπως καλύτερα αλλά ο Κατσίμπρας  με ψυχρό αίμα στο 58′ έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Το Αυλωνάρι στη συνέχεια πήρε μέτρα στο γήπεδο με τον Ηλία να φτιάχνει το παιχνίδι του όπως και στο πρώτο ημίχρονο και τον Τσιάκο να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Τorra.  Οι ποδοσφαιριστές του όμως ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το τεράστιο επιθετικό πρόβλημα.
Ελλησπόντος Ν. Λαμψάκου(Κρόκος Γ.): Torra, Γιαλός, Νάτσης, Αγγελατος, Duka, Μπασινάς, Στρατής(78′ Γίγας), Κατσιμπρας, Μπινιακος(90+2′ Κικίδης), Ανέστης(86′ Χατζηλάμπρου), Μαλλιαρης(46′ Πέτσας)

Αυλωνάρι(Μπασουκος Ι.): Kelaj, Μάλλιος(86′ Βογιατζής), Παππάς, Ξυραφης, Μαστροκωστας, Dragoti, Γ. Κουκης (63′ Σολακου), Κατσούλας, Ρουμπής(86′ Γκιούλι), Ηλίας, Τσιακος.


 

Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται τον Α. Ο. Χαλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: