.........

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα: Ο Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Οι πολλές αναβολές λόγω της πανδημίας αλλά και των καιρικών συνθηκών έχουν φέρει πίσω χρονικά το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της Εύβοιας. Η λήξη του έχει προγραμματιστεί για τις 17 Απριλίου, θεωρείται όμως δύσκολο να επιτευχθεί, παρά το γεγονός ότι έχουν οριστεί και τρεις Τετάρτες να γίνουν αγώνες! Λογικά και μετά την πίεση της ΕΠΣΕ προς την ΕΠΟ μάλλον θα πάει για μετά το Πάσχα.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχοντας αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών βρίσκεται στην11η θέση, με 13 βαθμούς και στις 8 αγωνιστικές που απομένουν θα δώσει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία. Το ερχόμενο Σάββατο, στο Αυλωνάρι, αντιμετωπίζει σε αγώνα "ζωής και θανάτου" τον Όλυμπο Γυμνού που με 9 βαθμούς βρίσκεται στην 13η θέση!
Το Αυλωνάρι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια ηττήθηκε εκτός έδρας από Σκεπαστή και Αμαρυνθιακό. Το Σάββατο 5 Μαρτίου δέχθηκε την ήττα στην Σκεπαστή με 3-0.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους με ένα γρήγορο γκολ του Τηλιόπουλου, στο 8ο λεπτό, που έκανε το 1-0! Συνέχισαν την πίεση  και στο 27′ πάλι με τον Τηλιόπουλο, σκόρερ έκαναν το 2-0, μετά από έναν εντυπωσιακό συνδυασμό με τους συμπαίκτες του…!
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου στο 22ο λεπτό, σημείωσε γκολ με τον Τσιάκο που κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ αφού εκτεθειμένος ήταν άλλος ποδοσφαιριστής που δεν συμμετείχε στην φάση! 
Στο 31′ κεραυνός του Ντραγκότι, τράνταξε το δοκάρι του Αλατζά. 
Στο 42′ ο Μακρής ″σφράγισε″ την νίκη των γηπεδούχων, καθώς έκανε το 3-0!
Στο β’ μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων και διαχείριση του 3-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι φανερά απογοητευμένοι, απλά προσπάθησαν…

ΑΟ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ (Στάθης Κατσικόγιαννης): Αλατζάς, Ι. Αθ. Θαλασσινός (77′ Τσουπεής), Ανδρέου, Κωνσταντός, Καψάλας, Τηλιόπουλος (52′ Καρατζούδης), Γεωργίου, Ι. Β. Θαλασσινός, Μακρής (70′ Ιωάννου), Αθ. Θαλασσινός (83′ Π. Θαλασσινός), Ντούρμας.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Κελάι (46′ Ν. Κούκης λ.τ.), Χ. Μαστροκώστας, Κ. Πόγκας (46′ Γκιούλι), Κόκκος, Ξυράφης, Μάλλιος, Σολλάκου (50′ Βογιατζής), Ντραγκότι (90+2’ Ντάικο), Ρουμπής (83′ Αλ. Πόγκας), Π. Ηλίας, Τσιάκος.

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου, ο Α. Ο. Αυλωναρίου, με 13 μόνο ποδοσφαιριστές, έπαιξε στην Αμάρυνθο με τον  αήττητο για 12 αγωνιστικές  Αμαρυνθιακό και ηττήθηκε με 4-0. 
Ο Σκριβάνος σκόραρε τρεις φορές στο 31', στο 75' και στο 82', ενώ το τέταρτο γκολ των νικητών σημείωσε ο Σελίμ Μυρτέζα στο 51' (2-0).

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Θανάσης Μεθενίτης): Σακκής (86' Μπασινάς), Π. Τσούτσης, Ντρέκης, Πέππας, Ρεπετσάς, Σ. Μυρτέζα, Δ. Τσούτσης (63' Πετράκης), Σιαράπης, Π. Λ. Σκριβάνος (86' Καρακίτσος), Π. Δ. Σκριβάνος (78' Μεταξάς), Πάλλης (63' Λ. Μυρτέζα).

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Δ. Μπασούκος): Ν. Κούκης, Κοψαχείλης, Κόκκος, Ξυράφης, Μαστροκώστας, Μάλλιος, Α. Πόγκας (57' Ντάικο), Κ. Πόγκας, Σολλάκου, Ντραγκότι, Τσιάκος (82' Ηλίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: