.........

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Δυστυχώς η ήττα περιπλέκει την κατασταση: ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 1-2

Δυστυχώς το απρόσμενο αποτέλεσμα του Σαββάτου περιπλέκει την κατάσταση στην ουρά της βαθμολογίας. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου δεν μπόρεσε να νικήσει, εντός έδρας, έναν αντίπαλο που ήταν με τέσσερις βαθμούς λιγότερους και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα έχασε την μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει λίγο στην βαθμολογία και να ανέβει στην 10η θέση που εξασφαλίζει την παραμονή. 
Ο Ελλήσποντος με 15 βαθμούς, το Αυλωνάρι με 13, ο Λήλας και ο Όλυμπος με 12 αλλά και το Καλοχώρι με 9 θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή στην Α΄ κατηγορία της Εύβοιας! Υποβιβάζονται δύο ομάδες αλλά αν υποβιβασθεί και η Αρτάκη από την Γ΄ Εθνική, που δυστυχώς έχασε την Κυριακή και μπαίνει σε περιπέτειες τότε παρασύρει και τρίτη ομάδα. Το χειρότερο σενάριο είναι να μην ανέβει και ο πρωταθλητής Εύβοιας από τα μπαράζ που σημαίνει ότι θα υποβιβασθούν τέσσερις ομάδες.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου ήταν καλύτερος έχασε ευκαιρίες και δέχθηκε δύο εύκολα γκολ! Ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα έκλεισε τον Όλυμπο στην περιοχή δεν αξιοποίησε όμως τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Στο 7 λεπτό, ο Τσιάκος έκανε σέντρα στην περιοχή ο Παππάς από καλή θέση με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 11ο λεπτό, ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Όλυμπου μέσα στην περιοχή.
Στο 24ο λεπτό το σουτ του Ντραγκότι βγήκε άουτ
Στο 26ο λεπτό, ένα πολύ καλό σουτ του Μαστροκώστα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόωτιο δοκάρι.
Στο 35ο λεπτό, ο Μαστροκώστας σούταρε από την μεγάλη περιοχή αναγκάζοντας τον Μωραϊτη σε εξαιρετική απόκρουση στο δεξί του Γ.
Στο 41ο λεπτό, στην πρώτη ουσιαστική επίθεση του Όλυμπου, ο Μπαρώτας εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στην πίσω γωνία του Πετράκη, ανοίγοντας το σκορ. 
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι πίεσε έντονα για την ισοφάριση έχοντας καταλυτική υπεροχή και το κατάφερε στην συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου. 
Στο 60 λεπτό, ο Κατσούλας έκανε πολύ καλή πάσα στον Ρουμπή μέσα στην περιοχή που με ωραίο σουτ έκανε το 1-1.
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του Αυλωναρίου, ο Όλυμπος σε αντεπίθεση σημείωσε δεύτερο γκολ.
Στο 62ο λεπτό, ο Θανάσι βρέθηκε στην περιοχή του Αυλωναρίου μετά από μακρινή μπαλιά και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου προσπάθησε και πάλι για την ισοφάριση παρά την υπεροχή που είχε  δεν κατάφερε να σκοράρει.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Πετράκης, Ξυράφης, Κόκκος, Παππάς, Μαστροκώστας, Μάλλιος(68΄ Μπρεγκανάκου), Ρουμπής(78΄ Πόγκας Αλ.), Ηλίας, Σολάκου(46΄Κατσουλας), Τσιάκος, Ντραγκότι.
 
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ: Χ. Μωραϊτης, Ρόγκας, Κουσερής, Τριανταφύλλου, Τσουμάνης, Θ. Μωραίτης(68΄ Δ. Μακρής-94΄Γιαννούλης), Θανάσι, Τοπάλι, Κοκκάλας, Μπαρώτας, Μπασούκος(46΄ Σακκής).
 
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα εκτός έδρας με τον Ελλήσποντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: