.........

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Με πολλές ελλείψεις στην Λάμψακο πήρε χρυσό βαθμό: ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1

Πάλεψε μέχρι το τέλος, ο Α. Ο. Αυλωναρίου και τελικά δικαιώθηκε αφού κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει πολύτιμο βαθμό. Με 14 ποδοσφαιριστές πήγε η ομάδα στην Λάμψοκο, με σημαντικές απουσίες αφού λόγω τραυματισμού έλειψαν οι Δημήτρης Μπασούκος και Δημήτρης Κατσούλας καθώς και ο Ηλίας Παππάς που παρουσιάστηκε στον στρατό! 
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα κατάφεραν να προηγηθούν με πέναλτι. Στην επανάληψη το Αυλωνάρι σαφώς πιο βελτιωμένο δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, με σημαντικότερη την διπλή προσπάθεια του Κοκκάλα στα δοκάρια και κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος! 
Φάσεις και γκολ:
Στο 5ο λεπτό, ο Γλυκός με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 18ο λεπτό, ο Πάνου απείλησε με διαγώνιο σουτ από δεξιά της μεγάλης περιοχής όμως η μπάλα πέρασε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 30ο λεπτό, ο Πάνου πήρε την μπάλα στην μεσαία γραμμή μετά από κακό διώξιμο, έφθασε απέναντι από τον Κελάι που απέκρουσε το σουτ, ο Νικολάου πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα του Αυλωναρίου, ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι. Ο Γκίκας εκτέλεσε εύστοχα και σημείωσε το 1-0!
Στο 37ο λεπτό, ο Πάνου σούταρε από την μεγάλη περιοχή και ο Κελάι με σωτήρια επέμβαση αποσόβησε τον κίνδυνο!
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε με τον Α.Ο. Αυλωναρίου να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα, να δημιουργεί ευκαιρίες φθάνοντας κοντά στο γκολ, κάτι που κατάφερε στο τέλος.
Στο 47ο λεπτό, ο Ντραγκότι σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκατοστά έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι!
Στο 52ο λεπτό, νέο σουτ του Ντραγκότι ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.
Στο 57ο λεπτό, φάουλ του Σολλάκου από δεξιά κεφαλιά του Κοκκάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 63ο λεπτό, κόρνερ του Νικολάου από δεξιά καφαλιά του Ρουμπή άουτ.
Στο 70ο λεπτό, σε αντεπίθεση του Ελλήσποντου, ο Πέτσας σούταρε από την μεγάλη περιοχή και ο Κηπιώτης έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος.
Στο 74ο λεπτό, ο Ανδρέου έκανε σέντρα από αριστερά, ο Κοκκάλας σούταρε από την μεγάλη περιοχή πιεζόμενος από αντίπαλο, βρέθηκε στο έδαφος, η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι!
Στο 76ο λεπτό, ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού! Ο Κοκκάλας σούταρε από δεξιά της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κτύπησε στο δεξί δοκάρι, επέστρεψε στον ίδιο το νέο σουτ που επιχείρησε έδιωξε ο τερματοφύλακας και αφού βρήκε το οριζόντιο δοκάρι κατέληξε άουτ!
Στο 81ο λεπτό, ο Νικολάου εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά η μπάλα αφού βρήκε την ρίζα του μπροστινού δοκαριού κατέληξε άουτ.
Στο 90ο λεπτό, ο Γκιούλι έκανε συρτή παράλληλη σέντρα από αριστερά, ο Ντραγκότι με πλασέ από την μικρή περιοχή σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης! 
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έδειξε πάθος και μαχητικότητα και κατάφερε να πάρει τον πολύτιμο βαθμό εκτός έδρας από έναν αξιόμαχο αντίπαλο που έχει τα ίδια κίνητρα στο πρωτάθλημα.
Τον αγώνα σφύριξε ο Κώστας Γκάτσος με συνεργάτες τους Γιάννη Κελεπούρη και Βασίλη Μακρή.
 
Ελλησπόντος Νέας Λαμψακου(Κρόκος Γ.): Κόκκινος, Ντούρμας, Γίγας, Ρουμπής, Πέτσας (85′ Μπόκαρης), Μπασινάς, Νικολάου, Μάλλιαρης (65′ Μακαντάσης), Πάνου (60′ Γεωργαντόπουλος), Κούτρας, Γκίκας.
 
ΑΟ Αυλωναρίου (Μπασούκος Ι.): Κελάι, Νόνας, Ξυράφης, Τριανταφύλλου, Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Σολάκου, Μάλλιος (85′ Βογιατζής), Κοκκάλας (46′ Ανδρέου), Γλυκός (78′ Γκιούλι), Ντραγκότι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: