.........

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Ήττα απο τον πρωτοπόρο και φιλοδοξο πρωταθλητή: ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-0

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΚΗΤΙΚΑ

Με 3-0 επικράτησε ο Αμαρυνθιακός του Αυλωναρίου, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, στο γήπεδο της Γυμνού στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εύβοιας.

Η ομάδα του Θανάση Μεθενίτη έκανε το απόλυτα των νικών απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρατάχθηκε με μόλις 13 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο της Γυμνού.

Οι γηπεδούχοι είχαν καθολική υπεροχή και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το σκορ έμεινε σε αξιοπρεπή επίπεδα για το Αυλωνάρι λόγω του τερματοφύλακα Μπρούνο Κελάι που έκανε πολλές και σωτήριες επεμβάσεις σταματώντας τον Αμαρυνθιακό.

Ο Αντώνης Κοτρογιάννης, που γνωρίζει καλά τα κατατόπια του γηπέδου της Γυμνού, στο 5ο λεπτό, άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Στο 53ο λεπτό, ο Μπαλαμπάνης με απευθείας κόρνερ σημείωσε το 2-0.

Στο 73ο λεπτό, ο Παναγιώτης Σκριβάνος του Λάμπρου, με σούτ από το ύψος της μεγάλης περιοχή και αφού προηγουμένως κοντρόλαρε την μπάλα με το χέρι, διαμόρφωσε το τελικό 3-0!


Το αγώνα σφύριξε ο Στράτος Ντούρας με συνεργάτες την Έλενα Κοτταρά και τον Κώστα Δάλλα

Αμαρυνθιακός(Θ.Μεθενίτης): Φαλαγγίτης, Τσούτσης (67′ Ρούσσος), Μπαλαμπάνης, Τσολάκος (67′ Θανάσης Σκριβάνος), Μπατζελής, Σ. Μυρτέζα, Σπυράκης (80′ Μετοχιάτης), Κοτρογιάννης (77′ Μεταξάς), Βεζιρτζόγλου, Δήμου (77′ Μάνης), Π.Λ. Σκριβάνος.

 

Αυλωνάρι(Γ.Μπασούκος): Κελάι, Νόνας, Ανδρέου, Τριανταφύλλου, Μαστροκώστας, Ξυράφης, Μπάρδι (77′ Βογιατζής), Κατσούλας, Κοκκάλας, Γλυκός, Γκιούλι (77′ Μάλλιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: