.........

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

11 με το ζόρι στο ντέρμπι: ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ- ΑΥΛΩΝΑΡΙ 4-2

Μόλις 11 ποδοσφαιριστές είχε στην διάθεση του, το Σάββατο το απόγευμα, ο Γιάννης Μπασούκος, στο τοπικό ντέρμπι με τον Ταμυναϊκό! Έλειψαν για διάφορους λόγους, όπως τραυματισμοί, ασθένειες καθώς και άλλες αιτίες, οι Δημ. Μπασούκος,  Κατσούλας, Παππάς, Ξυράφης, Γκιούλι, Μάλλιος, Μπάρδι και Ντάικο. Έτσι ο Α. Ο. Αυλωναρίου ξεκίνησε με έντεκα και τέλειωσε με δέκα μετά την "τραβηγμένη" αποβολή του Μαστροκώστα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου!
Στο πρώτο μέρος στάθηκε καλά απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας Ταμυναϊκό, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, όμως ένα λεπτό πριν το τέλος οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και στην τελευταία φάση του ημιχρόνου πήραν προβάδισμα από ένα κόρνερ που αμφισβητήθηκε! Μάλιστα ο διαιτητής του αγώνα απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μαστροκώστα για διαμαρτυρία!!! Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ταμυναϊκός, έχοντας αριθμητική υπεροχή επικράτησε εύκολα και πήρε τους τρεις βαθμούς.
Η πρώτη αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους ήρθε στο 28ο λεπτό, όταν ο Κελάι έπεσε στα πόδια του Τρεπεκλή και μπλόκαρε πριν προλάβει να σουτάρει.
Στο 40ο λεπτό, ο Ανδρέου εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Γλυκός με πλασέ σημείωσε το 0-1.
Στο 44ο λεπτό, ο Καρατζάς με σουτ από την μεγάλη περιοχή ισοφάρισε 1-1.
Στο επόμενο λεπτό, ο Ταμυναϊκός κέρδισε κόρνερ που αμφισβήτησαν οι ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου, το εκτέλεσε ο Τρεπεκλής από δεξιά και ο Μπράχα με κεφαλιά σημείωσε το 2-1.
Στις διαμαρτυρίες των παικτών του Αυλωναρίου προς τον βοηθό για την υπόδειξη του, ο διαιτητής Βελέντζας, μέσα από έναν όμιλο παικτών έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μαστροκώστα και
τον απέβαλε!!!!
Στο 54ο λεπτό, ο Καρατζάς με δυνατό σουτ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή σημείωσε το 3-1.
Στο 63ο λεπτό, ο Μπράχα με πλασέ από την μεγάλη περιοχή μετά από συρτή σέντρα του Δήμου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.
Στο 76ο λεπτό, ο Κοκκάλας με ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου σε μια δύσκολη συγκυρία λόγω των πολλών προβλημάτων στο έμψυχο υλικό, έχει βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα αγώνων όπου αντιμετώπισε τους τέσσερις πρωτοπόρους και αναμένει την επιστροφή των ποδοσφαιριστών του για να μπορέσει στην συνέχεια να αντεπεξέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο!
Με παράπονα από την διαιτησία του Βελέντζα, ο Α. Ο. Αυλωναρίου, που είχε βοηθούς τους Δάλλα και Αντωνίου.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΤΑΜΥΝΑϊΚΟΣ: Ζωντός, Δήμου(68΄Τσούμαρης), Τσολάκος, Καρατζάς, Φωτιάς, Ανγκέλι(63΄Ντόβολης), Σταματούκος, Γιωργ. Πέππας(63΄Πόγκας), Μπράχα, Ντούρμας(63΄Κ. Πέππας), Τρεπεκλής(68΄Μανδράκας).
 
Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Κελάι, Νόνας, Ανδρέου, Τριανταφύλλου, Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Σολλάκου, Γλυκός, Κοκκάλας, Ντραγκότι, Βογιατζής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: