.........

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Ήρθε εμφατικά η πρώτη νίκη της σεζόν: ΑΛΑΤΣΑΤΑ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-3

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ            Τα παιδιά του Γιάννη Μπασούκου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και έφυγαν με τη πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα από το γήπεδο Αλεξάνδρου,  επικρατώντας των Αλατσάτων με 0-3. Πίεση στον αντίπαλο, κατοχή της μπάλας και καλή κυκλοφορία ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της ομάδας του Αυλωναρίου, που πήραν γρήγορα τη πρωτοβουλία και έβγαλαν όμορφα πράγματα στο τερέν, δημιουργώντας, εκτός από τα τρία γκολ που πέτυχαν, ευκαιρίες και για άλλα. Στάθηκαν ανασταλτικά πολύ καλά και οι κίνδυνοι προς την εστία τους ελάχιστοι.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι δε βρέθηκαν σε καλή μέρα, ήταν ακίνδυνοι επιθετικά με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 0-3. Βρέθηκαν σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ, μόλις στο 16΄και με εξαίρεση τις δύο καλές στιγμές με τους Β. και Π. Ζαχαριάδη στο πρώτο ημίχρονο, δε μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Κελάι.
Στο β΄ ημίχρονο δεν είχαν καθόλου ένταση, δέχτηκαν άλλα δύο γκολ χωρίς να μπορέσουν να φέρουν καμία αντίσταση μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.
Στο 5΄φάουλ του Ντραγκότι, ο Παπακωνσταντίνου θα απομακρύνει δύσκολα με τις γροθιές.
Στο 14΄το δυνατό σουτ του Κοκκάλα θα βρεί στα σώματα των αμυντικών και θα χαθεί μεγάλη ευκαιρία για το Αυλωνάρι.
Στο 15΄ο Ντραγκότι θα βρει το Κοκκάλα μέσα στη περιοχή, αυτός θα ανατραπεί, θα κερδίσει πέναλτι που θα εκτελέσει ο ίδιος και θα κάνει το 0-1.
Στο 28΄στη παράλληλη σέντρα του Ντραγκότι, ο Τριανταφύλλου δε θα προλάβει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 30΄ο Β. Ζαχαριάδης θα μπει στη περιοχή από πλάγια αλλά το σουτ απέναντι από το Κελάι θα φύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 32΄ο Π. Ζαχαριάδης θα σεντράρει στη καρδιά της άμυνας του Αυλωναρίου, ο Τριανταφύλλου με έγκαιρη παρέμβαση θα απομακρύνει, προτού η μπάλα φτάσει στους αμαρκάριστους Αλεξίου και Αργυρό.
Στο 40΄απίστευτη ευκαιρία για το Αυλωνάρι με το Κοκκάλα να αποφεύγει και το τερματοφύλακα όμως το πλασέ του στην άδεια εστία αδύναμο και λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς των Αλατσάτων.
Στο 60΄έξοχος συνδυασμός Κοκκάλα – Ντραγκότι και σέντρα του τελευταίου, θα βρει τον Γλυκό  που θα πλασάρει και θα κάνει το 0-2.
Στο 73΄διπλή απόκρουση του Παπακωνσταντίνου στα διαδοχικά σουτ των Ντραγκότι κα Σολάκου
Στό 77΄επικίνδυνο σουτ του Βλάχου, η μπάλα στην αγκαλιά του Κελάι.
Στο 81΄ο Ντραγκότι με υπέροχο χτύπημα φάουλ θα στείλει τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Παπακωνσταντίνου, πετυχαίνοντας το 0-3.
Στο 88΄ η ομάδα των Αλατσάτων θα μείνει με 10 λόγω αποβολής του αρχηγού της Αργυρού με απευθείας κόκκινη γιατί εξύβρισε το β΄ βοηθό κο Ρούσση.
Εξαιρετική η διαιτησία του κου Κασομούλη και των βοηθών του Σπανού και Ρούσση
ΑΛΑΤΣΑΤΑ (Π. Αφράτης): Παπακωνσταντίνου, Ζέρβας (54΄Τσάλλας), Ντεγιάννης Β., Ντούκα, Κουτσαυλής, Αγγελάκης (54΄Αρχοντούλης),Ζαχαριάδης Β. (67΄ Σταμέλος), Τσιαμπαλής, Αλεξίου (67΄ Βλάχος), Αργυρός, Ζαχαριάδης Π. (78΄ Ντεγιάννης Θ.).
ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γ. Μπασούκος): Κελάι, Ξυράφης, Ανδρέου (75΄ Νόνας), Τριανταφύλλου, Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Σολάκου, Μάλλιος, Κοκκάλας (85΄ Βογιατζής), Ντραγκότι, Γλυκός (85΄ Γκιούλι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: