.........

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Δεν δόθηκε πέναλτι στο τέλος: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΙΔΗΨΟΣ 1-1

 Στο γήπεδο ΄΄Ν. Κούκης΄΄ αναμετρήθηκαν, ο ΑΟ Αυλωναρίου και ο ΑΟ Αιδηψού, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι…
Από την μία πλευρά οι ΄΄κιτρινόμαυροι΄΄ του Αυλωναριου που ΄΄καίγεται΄΄ για βαθμούς, στερείται όμως πολλά από την επιθετική του δυσπραγία, αλλά και από τις σημαντικές απουσίες των Δ. Μπασούκου και Δ. Κατσούλα!
Από την άλλη η ομάδα της Λουτρόπολης Αιδηψού, αφού ξεπέρασε τον ΄΄Γολγοθά΄΄των πρώτων αγωνιστικών, εδώ και 5 αγώνες αγνοεί την ήττα και μετρά απανωτές επιτυχίες, ανεβαίνοντας στην 7η θέση της βαθμολογίας!

Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον και οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν να πάρουν τα 3ποντο της νίκης, που τελικά δεν ΄΄χαμογέλασε΄΄ σε κανέναν!
Στο 3’ συρτή σέντρα του Μακρή, ο Φώτου στην πορεία της μπάλας, έκανε το πλασέ όμως αυτή έφυγε άουτ…
Ήταν το 32’ σε σέντρα του Αναστασιάδη, ο Φώτου στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά σημείωσε το 0-1!

Έξι λεπτά αργότερα, 37’, ο Κηπιώτης βρίσκει τον Μπάρντι που απέφυγε τον αντίπαλο που τον μάρκαρε,  μπήκε στην περιοχή και με ασύλληπτο πλασέ νίκησε τον Μέλ. Μπιμπάϊ, ισοφαρίζοντας 1-1!
Ένα καλό σουτ, στο 53’, του Φώτου έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, άουτ…
Στο 72’, μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Κοκκάλας, έκανε σέντρα από δεξιά, ο Γλυκός μόνος μέσα στην μικρή περιοχή, προσπάθησε να σουτάρει απευθείας  αλλά το σουτ ήταν αδύναμο και ο Μ. Μπιμπάϊ απέκρουσε σωτήρια!
Μεγάλη φάση, στο 86 και πάλι για το Αυλωνάρι, όταν ο Ντραγκότι από δεξιά σέντραρε, την μπάλα διώχνει με το χέρι αμυντικός της Αιδηψού, μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής όμως δείχνει ΄΄παίζετε…΄΄, κάτω από τις πολύ έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων!
Στο 89’ τέλος, με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκαν οι Μάλλιος (Αυλωναρίου) και Μέλ. Μπιμπάϊ, όταν σε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών απώθησε ο ένας τον άλλον! 

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Κελάι, Ξυράφης, Ντάικο, Τριανταφύλλου, Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Μπάρντι (65′ Σολλάκου, 84′ Γκιούλι), Μάλλιος, Κοκκάλας, Ντραγκότι, Γλυκός. 

 ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Αναγνώστου-Δημητρίου): Μ. Μπιμπάι, Καρατζούδης, Αναστασιάδης (75′ Δημητρίου), Ε. Γιουκάι, Α. Γιουκάι, Μ. Σουλιάδης, Ι. Σουλιάδης, Γάσπαρης, Φώτου, Ιντ. Μπιμπάι, Μακρής.

 Το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των εορτών και θα ξεκινήσει στις 4 Ιανουαρίου με τα Λουκίσια στο Αυλωνάρι. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: