.........

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Ξεκίνησε με νίκη τη νέα χρονιά: ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΛΟΥΚΙΣΙΑ 1-0

Σπουδαίας βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας νίκη, για   τον Α. Ο. Αυλωναρίου με 1-0 επί των Λουκισίων στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ"
Ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη για την ομάδα του Γιάννη Μπασούκου στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους...
Το παιχνίδι ήταν δυνατό και πολύ ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του 90λεπτου, έχοντας ένα δοκάρι και χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες για να πάρουν πιο άνετη νίκη!
Σε τρεις περιπτώσεις ο Κοκκάλας, σε μοναδικά τετ-α-τετ, δεν βρήκε στόχο, όπως και οι Γκιούλι και Σολάκου! Στο 32′ ο Γλυκός σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων!
Οι φιλοξενούμενοι με σφιχτή άμυνα προσπάθησαν για ένα θετικό αποτέλεσμα και με αντεπιθέσεις, έψαξαν το γκολ, χωρίς όμως να απειλήσουν την εστία του Κελάϊ, που ήταν πάντα σε ετοιμότητα!
Το ″χρυσό γκολ″ για το Αυλωνάρι, σημείωσε στο 76′ ο Γλυκός με μακρινό δυνατό σουτ!
Με την νίκη αυτή το Αυλωνάρι, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και σίγουρα βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος!
Άριστη η διαιτησία του Σάκη Παπακυριάκου και των συνεργατών του Γιάννη Κελεπούρη και Κώστα Τζοτζόλη.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Κελάι, Νόνας (82′ Παππάς), Ξυράφης, Τριανταφύλλου, Χ. Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Σολλάκου (75′ Γκιούλι), Κατσούλας, Ντραγκότι, Γλυκός (90+1′ Παπαρήγας).

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Γαλλής, Δέδες, Μπουλούκος, Τζάβρας, Προβής, Σουλιωτάκης, Καράι, Τζέμος (65′ Τζαφέρης), Κωνσταντάγκας, Γιαλός, Δούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: