.........

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Εκμεταλλεύτηκε και πάλι την έδρα η Κάρυστος, προσπάθησε το Αυλωνάρι: ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-1

 *ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ


Την έδρα της εκμεταλλεύτηκε για μια ακόμα φορά, η ομάδα της Καρύστου και έφτασε δίκαια σε μια ακόμα νίκη που την έφερε στην 9η θέση της βαθμολογίας, με 21 βαθμούς!
Μετά από ένα αγώνα που οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος κατάφεραν να αιφνιδιάσουν στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων…
Οι φιλοξενούμενοι του Αυλωναρίου αντέδρασαν στο β’ μέρος, δημιούργησαν ευκαιρίες, μείωσαν, είχαν ένα δοκάρι, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη ισοφάριση!
Με την συμπλήρωση
10’ αγώνα η Κάρυστος ‘’βρήκε’’ δίκτυα, με τον Ζάνι να κάνει το 1-0!
Προσπάθησαν οι παίκτες του Γ. Τζόκα και για 2ο γκολ, δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως το 2-0 ήρθε στο β’ μέρος!
Ήταν το
47’ όταν ο αρχηγός Καράβολας, με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, απέφυγε τους αντιπάλους του και έβγαλε σέντρα ‘’πάρε-βάλε’’ στον Ντινιακό που έκανε το 2-0!
Το Αυλωνάρι σιγά-σιγά πήρε μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να πιέζει τους γηπεδούχους!
Στο 65′ ο Γλύκος με ξαφνικό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μείωσε σε 2-1, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της ομάδας του για ένα θετικό αποτέλεσμα…
Πέντε λεπτά αργότερα (70’) ο ίδιος παίκτης, Γλυκός, σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων… Ο Κοκκάλας στο 82’ και στο 87’ έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για το Αυλωνάρι και να φύγουν οι ‘’κιτρινόμαυροι’’ με θετικό αποτέλεσμα από την Νότια Εύβοια!
Διαιτητές: Βελέντζας, Δούκας-Ρούσσης.

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Γιώργος Τζόκας): Παν. Ραβιόλος, Περ. Ραβιόλος, Κ. Ρουκλιώτης, Μπογκντάνι, Γ. Ρουκλιώτης (80′ Κεφαλάς), Κακαβάς, Ντινιακός (73′ Γκιλπάθης), Μπιθικούκης (70′ Κασέμι), Ζάνι, Καραβόλας, Μπούσουλας.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Κελάι, Σολάκου, Ξυράφης, Τριανταφύλλου, Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Γκιούλι (58′ Μπάρντι), Μάλλιος (58′ Νόνας), Κοκκάλας, Μπασούκος, Γλυκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: