.........

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Χάθηκαν άδικα δύο βαθμοί: ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 1-1

Με ένα διαιτητικό λάθος στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος του Αυλωναρίου, χάθηκαν άδικα δύο βαθμοί! Σε ένα παιχνίδι που ο Α. Ο. Αυλωναρίου ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια και έχασε αρκετές ευκαιρίες δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη.
Στο πρώτο ημίωρο του αγώνα δεν υπήρχαν πολλές φάσεις όμως στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι και έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να βρεθούν μπροστά στο σκορ! Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό με πολλές φάσεις και δύο γκολ!


Μόλις στο 4’ ο Γκιούλι πιάνει δυνατό σουτ, έξω από την περιοχή και ο Ναβροζίδης, μπλοκάρει εντυπωσιακά!
 
Στο 28’ σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Μέτσιο σουτάρει έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει άουτ, λίγο έξω από το δοκάρι! 
Τεράστια ευκαιρία για το Αυλωνάρι, στο 39ο λεπτό, όταν ο Γλυκός από αριστερά κάνει συρτή  σέντρα σουτ η μπάλα περνά από τον τερματοφύλακα στο πίσω δοκάρι και ο  Κοκκάλας που ήταν εντελώς μόνος, δεν βρήκε τον τρόπο να την στείλει στο ανυπεράσπιστο τέρμα! 
Στο 43ο λεπτό νέα μοναδική ευκαιρία για τους γηπεδούχους  όταν από φάουλ του Ντραγκότι, ο Τριανατφύλλου εντελώς ανενόχλητος μέσα στην περιοχή, πλασάρει για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ  από το αριστερό κάθετο δοκάρι!
Στο β’ μέρος και πάλι οι γηπεδούχοι, πίεσαν και έψαξαν το γκολ, απέναντι στον Απόλλωνα που είχε ΄΄ρίξει΄΄ όλο το βάρος στην αμυντική λειτουργία!
Στο 55’ ο Κοκκάλας από αριστερά βρίσκει πολύ ωραία τον Γλυκό που πλασάρει για να φύγει η μπάλα, σύριζα άουτ από το κάθετο δοκάρι…
Αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους στο 60’ ο Μέτσιο από καλή θέση σουτάρει και ο Κελάϊ, εξουδετερώνει… 
Η επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων συνεχίζεται και στο 67’ από αριστερά και μέσα στην περιοχή σούταρε, η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυντικού, όμως ο Ναβροζίδης σε ετοιμότητα έσωσε την εστία του! 
Η 2η φορά που απείλησαν οι φιλοξενούμενοι, ήταν στο 74’ όταν ο Μήτρου έξω από την μεγάλη περιοχή σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια το σουτ του Θαλασσινού κόντραρε στα πόδια του Ξυράφη. 
Στο 77ο λεπτό, ο Ντραγκότι από πλάγια αριστερά σουτάρει δυνατά,  ο Ναβροζίδης αποκρούει, όμως ο Γλυκός που έχει ακολουθήσει την φάση, με σουτ μέσα από την περιοχή την στέλνει στα δίκτυα και κάνει το 1-0! 
Ο Δ. Μπασούκος στο 91ο λεπτό, βγάζει πολύ ωραία σέντρα, ο Ντραγκότι από θέση βολής σουτάρει για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι…
Και ενώ όλοι περίμεναν το σφύριγμα της λήξης, στο 94ο λεπτό ο Θανάσι, γίνεται κάτοχος της μπάλας, προσπαθεί να μπει στην περιοχή και καθώς είναι κλεισμένος, με μια βουτιά, ξεγελά τον διαιτητή Παπακυριάκο, που βρίσκεται στο ημικύκλιο της σέντρας και προς γενική κατάπληξη δίνει πέναλτι! Θυελλώδεις και πολύ έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, όμως η απόφαση δεν άλλαξε και ο Μέτσιο, δεν άφησε ανεκμετάλλευτο, το απρόσμενο ΄΄δώρο΄΄ και με εύστοχο χτύπημα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, έκανε  το 1-1!
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Ι. Μπασούκος): Κελάι, Σολλάκου, Ξυράφης, Τριανταφύλλου, Χ. Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Γκιούλι (77′ Μπάρντι), Μάλλιος, Κοκκάλας (91′ Καρβουνιάρης), Ντραγκότι, Γλυκός (87′ Δ. Μπασούκος). 
 
ΑΠΟΛΛΩΝ Ερ. (Ανδ. Σάνης):
 Ναβροζίδης, Βράκας (73′ Κριτσιώτης), Θανάσι, Τοουρφέ, Μολές, Κ. Κικίδης (46′ Θαλασσινός), Αθ. Συκάς (83′ Τάγκας), Μπασούκος (46′ Μήτρου), Ρούσσος, Μέτσιο, Παναγιώτου (83′ Αρ. Συκάς).
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: