.........

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Απόλυτος αιφνιδιασμός: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ 5-0

Βαριά ήττα στο Μαντούδι, γνώρισε ο Α. Ο. Αυλωναρίου, την Κυριακή το απόγευμα αφού αιφνιδιάστηκε απόλυτα και μέσα σε είκοσι λεπτά δέχθηκε 4 γκολ!!!! Το ημίχρονο έκλεισε με 5-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η αποστολή του Αυλωναρίου έφθασε με μόλις 12 ποδοσφαιριστές αφού λόγω τραυματισμών και ασθενειών έλειψαν αρκετοί! Μάλιστα στο 25΄ έγινε αναγκαστική αλλαγή και ο Κατσούλας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής στον πάγκο!

*τα γκολ:

  • 10′ μετά από ωραία ενέργεια του Μαναρίτσα, η μπάλα έφτασε στον Ζουζουλή,που με πλασέ έκανε το 1-0.
  • 11′ οΤσούμαρης δέχθηκε πάσα ακριβείας, ΄΄ έσπασε΄΄ το τεχνικό οφσάιντ και με πλασέ έκανε το 2-0.
  • 13′ πολύ ωραίος συνδυασμός των παικτών τουτ Μαντουδίου, η μπάλα τελικά φτάνει στον Μαναρίτσα, πουμε σουτ έκανε το 3-0.
  • 19′ οΤάσος Μαναρίτσας με έξοχη προσπάθεια, βγήκε σε θέση βολής πλάσαρε και έκανε το 4-0.
  • 35′ …μετά από κόρνερ, μέσα στην περιοχή οΑργ.Στεργίου, βρίσκει στόχο με δυνατή κεφαλιά κάνει το τελικό 5-0!

Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για το Μαντούδι, που του δίνει άλλη ώθηση για την συνέχεια…
Από την άλλη το Αυλωνάρι, σίγουρα θα πρέπει να ξεχάσει γρήγορα αυτή την βαριά ήττα, να κάνει τις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις, για να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή στην κατηγορία, που είναι και ο φετινός στόχος της ομάδας!

Διαιτητές: Γιώργος Κασομούλης, Αντώνης Λιαγκάκης –Κώστας Τζοτζόλης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Μαντουδίου (Τάκης Σπυρόπουλος): Αλατζάς (75′ Κουρκουλιώτης), Καλλίτσης (55′ Καντζούρας), Βούλγαρης (55′ Λιάκος), Ζουζουλής (55′ Τσικτσίρης), Κουβούσης, Μαναρίτσας (21′ Μορφούλης), Τσούμαρης, Στεργίου, Μπόνος, Ντεγιάννης, Τάρλας.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης  Μπασούκος): Κελάι, Μάλλιος, Ξυράφης, Τριανταφύλλου, Μαστροκώστας, Σολλάκου, Γκιούλι, Κατσούλας (25′ λ.τ. Νόνας), Κοκκάλας, Ντραγκότι, Γλυκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: