.........

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Τα μοιράστηκαν όλα σε πολύ καλό παιχνίδι! ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΣΤΑΥΡΟΣ 1-1

Πολύ καλό παιχνίδι στο ΄΄Νίκος Κούκης΄΄, όπου αναμετρήθηκαν ο Α. Ο. Αυλωναρίου και ο Σταυρός!
Με διαφορετική πορεία μέχρι σήμερα οι δύο ομάδες, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς και προβλήματα τραυματισμών και μόλις την περασμένη αγωνιστική πήραν το πρώτο τους 3ποντο βλέποντας με αισιοδοξία την συνέχεια!
Από την άλλη ο Σταυρός έχει κάνει πολύ καλή πορεία και σίγουρα θα έχει ρυθμιστικό ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος!
Το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών είχε πολύ καλές φάσεις και ήταν καθαρό και χωρίς σκοπιμότητες. Όπως εξελίχθηκε το τελικό 1-1 είναι δίκαιο! 

Δυνατό ξεκίνημα για το Αυλωνάρι και μόλις στο 3′ σε μια επικίνδυνη σέντρα του Ανδρέου, ο Κοκκάλας, σε θέση βολής δεν πρόλαβε να πιάσει κεφαλιά και ο Καρκαλής μπλόκαρε.
Δύο λεπτά αργότερα (5’) ο Καρκαλής και πάλι εξουδετέρωσε σουτ του Κηπιώτη.
Οι φιλοξενούμενοι με τον Τζαμίχα στο 11′ απείλησαν να σκοράρουν, όμως ο πολύ καλός Κελάϊ απομάκρυνε αποφασιστικά!
Ένα δυνατό σουτ στο 20′ του Τζαμίχα έφυγε άουτ.
Αξιόλογη φάση στο 44’ όταν από σέντρα του Χ. Μαστροκώστα, με δυσκολία έκοψε με το κεφάλι ο Ρεπετσάς, ο Σολάκου πήρε την μπάλα, προσπάθησε να ΄΄κρεμάσει΄΄ τον Καρκαλή, όμως η ΄΄λόμπα΄΄ που έκανε κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα.
Και στο β’ μέρος το Αυλωνάρι ξεκίνησε και πάλι δυνατά, όταν σε καρφωτή κεφαλιά του Τριανταφύλλου από σέντρα του Μάλιου, ο γκολκίπερ του Σταυρού, Καρκαλής, στο 47′ έσωσε την εστία του αποκρούοντας εντυπωσιακά.
Οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ! Ήταν το 48’, από πάσα του Γλυκού, ο Ντραγκότι βρέθηκε μέσα στην περιοχή έκανε ωραία προσποίηση απέφυγε δύο αντιπάλους του και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Και ενώ οι ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου πίεζαν αναζητώντας το δεύτερο γκολ, οι φιλοξενούμενοι, στο 60’ βγήκαν στην κόντρα, ο Χασαπίδης τροφοδότησε τον Δ. Τσούτση και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. 

Στο 69′ πολύ καλή πάσα του Ντραγκότι, βρήκε τον Κοκκάλα σε ευνοϊκή θέση αλλά από το ψηλοκρεμαστό σουτ που έκανε αυτός πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!
Στο 83′ καλό σουτ του Κατσαρή, η μπάλα έφυγε άουυτ.
Τελευταία αξιόλογη φάση στο 87′ ο Ντούμας μπήκε στην περιοχή όμως ο Κελάϊ σε ετοιμότητα έπεσε στα πόδια και αποσόβησε τον κίνδυνο.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Κελάι, Νόνας (56′ Μπάρντι), Ανδρέου, Τριανταφύλλου, Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Σολλάκου, Μάλλιος, Κοκκάλας (94′ Κ. Βογιατζής), Ντραγκότι, Γλυκός (92′ Ντάικο).


ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Αγγ. Βογιατζής):
 Καρκαλής, Θ. Βογιατζής (72′ Κατσαρής), Χασάνδρας (55′ Ντούμας), Ταψής, Ρεπετσάς, Σεΐτης, Τσούτσης, Σπανός, Χασαπίδης (74′ Μουτουσίδης), Χατζηαντωνίου, Τζαμίχας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: