.........

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΘΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ και 0-0 στο Βασιλικό, ΠΑΜΕ για καλό αποτέλεσμα, σήμερα και στ' Αλιβέρι!

***Στο Βασιλικό κόντρα στον 3ο της βαθμολογίας Λήλα, αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή η ομάδα μας, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Οι παίκτες του Σπ. Κατσινή στημένοι πολύ καλά στο γήπεδο δεν άφησαν πολλά περιθώρια δράσης στους γηπεδούχους. Μάλιστα με λίγη προσοχή στη τελική προσπάθεια, δυο-τρείς φορές, θα μπορούσαμε να ''κλέψουμε'' τη νίκη, με το τελικό όμως αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο.
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Κότσαρης, Τσαλιαγκός Κ., Β. Αναστασιου, Τραορέ, Φρυγανάς, Τουρέ, Κοτρόζος Π. (84' Κωνστάντιος), Αντώνενας, Βογιατζής, Ρέτσας (89' Τασ. Κοτρόζος), Βασιλείου.
***ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΣΗΜΕΡΑ με τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ:
Στο γήπεδο του Αλιβερίου, που από τη συνεχή βροχή θα είναι χωρίς αμφιβολία ''βαρύ'' και που θα δυσκολέψει και τους δύο αντιπάλους, οι οποίοι διαθέτουν τεχνικές ομάδες, θα συναντηθούν στις 15.00, ο γηπεδούχος ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και η ομάδα μας ο ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ. Η ομάδα του Αλιβερίου περνάει μια αγωνιστική κρίση τον τελευταίο καιρό, σε αντίθεση με τον ΑΟ Αυλωναρίου, που βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Βέβαια είναι ''εκ των ουκ άνευ'' ένα τοπικό ντέρμπι και στα οποία ντέρμπι, συνήθως δεν παίζει και μεγάλο ρόλο η κατάσταση (καλή ή κακή) των ομάδων, αλλά περισσότερο το ότι οι παίκτες αγωνίζονται με διαφορετική ψυχολογία. Ευχή μας να γίνει ένα καλό παιχνίδι και το σφύριγμα της λήξης να βρεί την ομάδα μας με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: