.........

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ στο ΑΛΙΒΕΡΙ αλλά...

Χωρίς αμφιβολία η νίκη του Ταμυναϊκού, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ήταν δίκαιη, όμως... Υπάρχει ένα μεγάλο όμως και αυτό δεν είναι άλλο από το ότι το παιχνίδι θα είχε διαφορετική εξέλιξη αν ο διαιτητής κ. Φώτης, ενεργούσε όπως ορίζει ο κανονισμός , στην φάση του 22', όταν δηλαδή ο Β. Φωτιάς, όχι απλά αντικανονικό αλλά εξοντωτικό ''κλάδεμα'' στον αμυντικό μας τον Σέρτζιο Τραορέ και τον έστειλε στη εξέδρα (αναγκαστική αλλαγή). Στην κρίσιμη αυτή φάση ο διαιτητής χαρίστηκε στον παίκτη του Ταμυναϊκού.
Πέρα από αυτά όμως η ομάδα μας δεν ήταν καθόλου καλή στο α' μέρος, αντίθετα βελτιώθηκε και πίεσε, στο β' ημίχρονο έχασε κάποιες ευκαιρίες, όμως στο 74' τραυματίστηκε και ο Φρυγανάς, με αποτέλεσμα ν' αποσυντονιστεί τελείως η άμυνά μας, που είχε χέσει το βασικό κεντρικό της δίδυμο! Ο ΑΟ αυλωναρίου θα μπορούσε να είχε πετύχει ''το γκόλ της τιμής'' στο 87', όταν πέναλτι(;) που σημείωσε ο διαιτητής σε μαρκάρισμα του Π. Κοτρόζου, ο Γιαν. Βογιατζής έστειλε την μπάλα στον οριζόντιο δοκάρι!
Τα γκόλ: 16'-82'-85' Β. Φωτιάς και 36' πεν. Β. Τσαλιαγκός.
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Κότσαρης, Σαμπάνης, Αναστασίου Β., Τραορέ (λ.τ. 22' Τσαλιαγκός Κ.), Τουρέ, Φρυγανάς (λ.τ. 74' Κοτρόζος Α.), Αντώνενας, Βογιατζής, Ρέτσας (64' Τσαλιαγκός Γ.) Βασιλείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: