.........

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΕΒΑ...


Έφυγε πρίν λίγες μέρες από την ζωή ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας μας και από τους πρώτους που συγκρότησαν την πρώτη ομάδα του ΑΟ Αυλωναρίου, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣ (φωτό στο κέντρο με τη θρυλική πρώτη ριγέ "κιτρινόμαυρη" φανέλα της ομάδας).
Ήταν τότε στα μέσα της 10ετίας του '50, όταν ο οραματιστής της ιδέας του ΑΟ Αυλωναρίου Νίκος Κούκης, έκανε την "αποκοτιά" για την εποχή εκείνη, να ιδρύσει ποδοσφαιρική ομάδα...! Από τους ανθρώπους που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Νίκου Κούκη, ήταν και ο Γιάννης Κατέβας, τόσο στο θέμα των ιδρυτικών μελών (ήταν μέσα στα 21), όσο και στην συγκρότηση της πρώτης ποδοσφαιρικής ομάδας, του ΑΟ Αυλωναρίου, στα 25 τ0υ χρόνια. Ο "Κατεβόγιαννης" (από το ο Γιάννης του Κατέβα) αγωνίστηκε αρκετά χρόνια με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα και στη συνέχεια για πολλά χρόνια ήταν στη διοίκηση Νίκ. Κούκη, υπηρετώντας την ομάδα από διάφορα πόστα. Πατέρας δύο παιδιών του Νίκου και της Μαρίας, πετυχημένος επαγγελματίας, ο Γιάννης Κατέβας, ήταν ''μάχιμος" επαγγελματικά μέχρι την τελευταία στιγμή. Την επιχειρηματική δραστηριότητά του και μάλιστα διευρημένη, την συνεχίζει ο γιός του Νίκος, που και αυτός βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα μας.
Η κηδεία του Γιάν. Κατέβα έγινε στο Αυλωνάρι, παραβρέθηκαν, το ΔΣ αλλά και αρκετοί ποδοσφαιριστές, της ομάδας μας. Παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο ισόβιος πρόεδρος και ιδρυτής της ομάδας, μας Νίκος Κούκης, παραβρέθηκε και αυτός στη κηδεία του φίλου του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: