.........

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΗΤΤΑ με 1-0 στην ΚΥΜΗ, όμως μπορούσαμε κάτι καλύτερο...!

Για την 14η αγωνιστική η ομάδα μας έπαιξε στην Κύμη με την φιλόδοξη και φέτος τοπική ομάδα. Χωρίς αμφιβολία δύσκολο παιχνίδι, σε μια έδρα που δύσκολα οι γηπεδούχοι έχουν απώλειες βαθμών την τελευταία 3ετία! Γενικά η Κύμη ήταν αυτή που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες και δίκαια έφτασε στη νίκη.
Από την άλλη μεριά ο ΑΟ Αυλωναρίου, στο α' μέρος ήταν μέτριος και δέχτηκε ένα γκόλ στο 32' από τραγικό αμυντικό λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο επιθετικός της Κύμης Όμπι και έκανε το 1-0, που τελικά έκρινε και το παιχνίδι.
Στο β' μέρος η απόδοση της ομάδας μας ανέβηκε, πολύ με αποτέλεσμα οι παίκτες μας να επισκεφθούν με αξιώσεις την εστία του Ντουρέκα, αρκετές φορές. Στο 71' ο Βογιατζής έχασε εκπληκτική ευκαιρία όταν βρέθηκε τετ-α-τετ, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και δεν τον πλασάρισε με επιτυχία. Στο 77' είχαμε τον διαιτητή να αρνείται στην ομάδα μας πέναλτι "μάρς", σε ανατροπή του Παντ. Κοτρόζου, μέσα στη περιοχή.
Α.Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Σπ. Κατσινής): Ντίνος Κότσαρης, Μπάμπης Βαρδακώστας (78' λτ Γιώργ. Τσαλιαγκός), Κυριάκος Τσαλιαγκός (53' Βασίλης Αναστασίου), Σέρτζιο Τραορέ, Χάρης Φρυγανάς, Θανάσης Σαμπάνης, Παντελής Κοτρόζος, Τίνι Τουρέ (37' λτ Μπάμπης Κωνστάντιος), Γιάννης Βογιατζής, Μάριος Ρέτσας και Βασίλης Αντώνενας.
***Η Διοίκηση του ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ευχαριστεί θερμά την ομάδα της Κύμης για τη άψογη φιλοξενία της και επιφυλάσσεται ν' ανταποδώσει στον β' γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: