.........

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΙΣΟΠΟΛΙΑ 1-1 ΣΤΑ ΚΡΙΕΖΑ

Πολύτιμο πόντο εκτός έδρας πήρε ο Α.Ο.Αυλωναρίου, το Σάββατο από την πολύ καλή ομάδα των Κριεζών. Παίζοντας με πάθος, κατάφερε να ισοφαρίσει στο73ο λεπτό, με εντυπωσιακό σουτ του Μαραγκού μετά από πολύ καλή πάσα του Γιώργου Μουρίκη, το γκολ που είχαν σημειώσει νωρίτερα στο 57ο λεπτό οι γηπεδούχοι. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος ο Α.Ο.Α. δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα καθώς η πολύ καλά οργανωμένη άμυνα αποσόβησε κάθε κίνδυνο. Ο αγώνας είχε λίγες φάσεις στις δύο εστίες, παίχθηκε περισσότερο στη μεσαία γραμμή και στις 3 περιπτώσεις που χρειάστηκε ο Κότσαρης βρέθηκε σε ετοιμότητα. Από το Αυλωνάρι έλειψε ο αρχηγός Γιάννης Βογιατζής. Ο διαιτητής Ρουμπής στο 45ο λεπτό δεν απέβαλε τον ποδοσφαιριστή των Κριεζών Σταθαρά που κτύπησε εκτός φάσης τον Φρυγανά.
Έπαιξαν: Κότσαρης, Σούτι, Βασιλείου, Παππάς, Φρυγανάς, Μουρίκης Γ., Αιδίνης(68΄Μαραγκός), Αντώνενας, Τσαλιαγκός Γ.(93΄Μπεργκανάκου), Ρέτσας, Σαμαράς(60΄Γκιόκας)
Το πρωτάθλημα διακόπτεται για δύο εβδομάδες λόγω των εορτών. Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο.Αυλωναρίου υποδέχεται τον Ταμυναικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: