.........

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ! ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μας παίζοντας για την 10η αγωνιστική, εκτός έδρας με την πολύ δυνατή φέτος ομάδα της Αρτάκης. Ήταν ένα παιχνίδι που ένα οποιαδήποτε θετικό αποτέλεσμα, μέσα στην Αρτάκη θα ήταν μεγάλη επιτυχία, χωρίς αμφιβολία. 
Η ομάδα μας όπως παρατάχθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι στην Αρτάκη...
Οι παίκτες μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και με το γκολ του αρχηγού Γιάννη Βογιατζή, στο 32', με απ' ευθείας φάουλ, έξω από την περιοχή, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον καλύτερο ίσως τερματοφύλακα της κατηγορίας Ν. Γκόγκο, έγινε το 0-1 και έφυγαν θριαμβευτές από την Αρτάκη... Ήταν μια νίκη-ανάσα βαθμολογική για την ομάδα μας, που στην φετινή χρονιά ''δεν την έχουν πάει'' τα παιχνίδια, σίγουρα σε πολλά άξιζε περισσότερα. Πιστεύουμε ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι η απαρχή της αγωνιστικής ανόδου των παικτών μας και της καλύτερης τύχης για την ομάδα μας...! Βέβαια η νίκη στην Αρτάκη, επί της πολύ ισχυρής ομάδας του Σούλη Τζοτζόκου, κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση ήταν... Μόλις στο 5' ο διαιτητής Στρουμπούλης, που ήταν κακός και αδίκησε πολύ την ομάδα μας, ''ανακάλυψε'' πέναλτι στον Βουγιούκα σε φάση που δεν υπήρχε η παραμικρή επαφή!!! Ευτυχώς για την ομάδα μας ο πολύπειρος Ορφ. Ζήσης έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ... Στο 13' ο Βουγιούκας και στο 49' ο Α. Λύκος σημάδεψαν τα δοκάρια του Κότσαρη... Ευκαιρίες χάθηκαν και από τους γηπεδούχους αλλά και από τους παίκτες μας... Τέλος όμως καλό όλα καλά και σπουδαίο 2πλό μέσα στην Αρτάκη, αυτό είναι το πλέον σημαντικό και βαθιά βαθμολογική ανάσα για την ομάδα μας... Έδειξαν ότι μπορούν οι παίκτες της ομάδας μας και επίσης ότι έχουν τις δυνατότητες για πολλά περισσότερα, στο ...χέρι (= πόδια) τους είναι να πάνε όλα καλά...
Στο 68' ο κακός διαιτητής Στρουμπούλης, απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα, εντελώς αδικαιολόγητη τον Αντώνενα.
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Ι. Κοτρόζος-Χ. Θεοδωρου): Κ. Κότσαρης, Σούτι, Βασιλείου, Γ. Μουρίκης, Φρυγανάς, Αντώνενας, Αϊδήνης, Γκιόκας (71' Παππάς), Βογιατζής (74' Κάργας), Ρέτσας, Τσαλιαγκός (63' Μαραγκός)

Δεν υπάρχουν σχόλια: