.........

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.00 ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΑΛΩΝΑΡΙ

Πολύ σημαντικό αγώνα δίνει αύριο η ομάδα μας με αντίπαλο τους Ωρεούς, στις 3 στο Αυλωνάρι. Με νίκη θα καταφέρει να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Ο Α.Ο.Α. είναι στην 12η θέση με 8 βαθμούς, έναν περισότερο από τους Ωρεούς και την Αμάρυνθο, ενώ πιο χαμηλά με 4 βαθμούς βρίσκονται το Προκόπι και η Α.Ε. Χαλκίδας. Στην 11η θέση με 9 βαθμούς είναι η Προποντίδα ενώ οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται πάνω από τους 12 βαθμούς.
 Σύμφωνα με την προκύρηξη του πρωταθλήματος υποβιβάζονται οι δύο τελευταίες ομάδες, όμως αν πέσουν από την Δ΄ Εθνική ο Α.Ο. Χαλκίς και τα Λουκίσια, τότε θα υποβιβασθούν και άλλες δύο ομάδες απο΄τη δική μας κατηγορία. Αυτό βέβαια είναι το χειρότερο σενάριο που πιστεύουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί, όμως καλό είναι να εξασφαλίσουμε μόνοι μας την παραμονή. Ας μην ξεχνάμε την περίοδο 2002-2003, που επειδή έπεσε η Αρτάκη από την Δ΄ Εθνική, υποβιβασθήκαμε και εμείς. 
 Βρισκόμαστε στο 1/3 του πρωταθλήματος και σίγουρα είναι νωρίς για τέτοια σενάρια. Πρέπει όμως από τώρα να βάλουμε τις βάσεις για την παραμονή. Πέρσι οι Ωρεοί είχαν νικήσει με 1-0 μέσα στο Αυλωνάρι και έβαλαν την ομάδα μας σε περιπέτειες.
Την Κυριακή στις 3 στο γήπεδο να βοηθήσουμε τον Α.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: