.........

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΝΙΚΗ ΧΡΥΣΑΦΙ, 1-0 ΤΑ ΚΡΙΕΖΑ

Μεγάλης σημασίας νίκη με 1-0 επί των Κριεζών πέτυχε το Σάββατο ο Α.Ο.Αυλωναρίου. Σε ένα παιχνίδι με πολύ άγχος οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κατάφεραν με ένα γκολ του Τσαλιαγκού να πάρουν τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, ενώ στο δεύτερο το Αυλωνάρι "έσφιξε" την άμυνά του και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να σημειώσει δεύτερο γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι και στις 7 νίκες που έχει σημειώσει φέτος ο Α.Ο.Α. δεν δέχθηκε γκολ, γεγονός που σημαίνει ότι όταν η άμυνα λειτούργησε σωστά ήρθαν και τα αποτελέσματα.
Το χρυσό γκολ σημείωσε στο 36ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και ενώ ο Βογιατζής προηγουμένως του είχε κάνει καταπληκτική μπαλιά που τον έβγαλε μόνο απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 44ο λεπτό ο Βογιατζής πέρασε ακόμη και τον τερματοφύλακα αλλά από πλάγια αριστερά σούταρε άουτ.
Στο 54ο λεπτό ο Κότσαρης έδειξε την κλάση του όταν έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Σταθαρά που βρέθηκε μόνος απέναντί του. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Βογιατζής βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα που έδιωξε σε κόρνερ.
 Μετά την νίκη αυτή ο Α.Ο.Αυλωναρίου έφθασε τους 28 βαθμούς και είναι 6 πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού που βρίσκεται το Προκόπι με 22. Στους 2 αγώνες που απομένουν χρειάζεται 1 βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά.
Έπαιξαν: Κότσαρης, Μουρίκης Α., Κάργας(66΄Γεωργικόπουλος λ.τ.),Παππάς, Μουρίκης Γ., Αντώνενας, Βασιλείου, Μπρεγκανάκου(72΄Αιδίνης λ.τ.), Βογιατζής, Ρέτσας, Τσαλιαγκός(59΄Φρυγανάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια: