.........

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-4, ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Οριστικά στην Α1 κατηγορία της Εύβοιας, παρέμεινε το Αυλωνάρι, μετά την μεγάλη νίκη που σημείωσε εκτός έδρας επί του Ταμυναικού. Στο γήπεδο του Πρασίνου, καθώς γίνονται εργασίες στο γήπεδο Αλιβερίου, ο Α.Ο.Αυλωναρίου νίκησε με 4-1 τον Ταμυναικό έφθασε τους 31 βαθμούς και κλείδωσε μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία, μια αγωνιστική πριν το τέλος. Έτσι ο αγώνας με τον Λήλαντα Βασιλικού την τελευταία αγωνιστική αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα και απλά μπορεί να φέρει μια καλύτερη θέση στην βαθμολογία, από την 11η που βρίσκεται τώρα η ομάδα.
Την Κυριακή στο Πράσινο ο Α.Ο.Αυλωναρίου έδειξε ότι ήθελε πολύ περισσότερο τον αγώνα και μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά και κατάφερε στο 1ο λεπτό να ανοίξει το σκορ. Ο Βογιατζής σούταρε μέσα από την περιοχή ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε και ο Τσαλιαγκός με νέο σουτ έκανε το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα όμως ο Πιλάτης με ψηλοκρεμαστό σουτ ισοφάρισε 1-1. Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, χωρίς όμως να μπορέσουν να σημειώσουν άλλο γκολ. Δύο φορές ο Βογιατζής, ανάγκασε τον νεαρό τερματοφύλακα του Ταμυναικού, Ποδαρά, σε εντυπωσιακές αποκρούσεις και αντίθετα ο Πιλάτης, στο 37ο λεπτό έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Κότσαρη.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι, έχοντας περισσότερες επιλογές στον πάγκο, κατάφερε να επικρατήσει του Ταμυναικού που είχε αρκετές ελλείψεις. Στο 56ο λεπτό ο Μπρεγκανάκου έκανε συρτή σέντρα από αριστερά και ο Σκοντόβολος στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 78ο λεπτό ο Ρέτσας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 1-3. Στο 82ο λεπτό ο Οκνάνου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κότσαρη. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ρέτσας με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα,  διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.
Το αποτέλεσμα γέμισε με ενθουσιασμό όλους στην ομάδα του Αυλωναρίου, που μετά από μια δύσκολη ποδοσφαιρική σεζόν, κατάφερε να επιτύχει το στόχο και να παραμείνει για 5η συνεχόμενη χρονιά στην Α1 κατηγορία της Εύβοιας.
Η σύνθεση του Α.Ο.Α: Κότσαρης, Μουρίκης Α., Κάργας(51΄Μαραγκός), Παππάς, Μουρίκης Γ., Αντώνενας, Βασιλείου, Μπρεγκανάκου(64΄Αιδίνης), Βογιατζής, Ρέτσας, Τσαλιαγκός(38΄Φρυγανάς).

Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος το Σάββατο 21 Μαΐου ο Α.Ο.Α. υποδέχεται στο Αυλωνάρι τον Λήλαντα Βασιλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: