.........

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Α1 ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες της Α1 κατηγορίας, λόγω του θανάτου του επτάχρονου αγοριού στην Δροσιά από φωτοβολίδα το βράδυ της Ανάστασης, μετά από αίτημα της ΑΠΚΟ Δροσιάς. Η ΕΠΣΕ πολύ σωστά, με απόφασή της μετέθεσε την αγωνιστική για το Σάββατο 7 Μαίου, καθώς δεν ήταν δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα, Δροσιά-Προκόπι, για ευνόητους λόγους. Έτσι λόγω του ενδιαφέροντος που παρουσιάζουν τα παιχνίδια τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά της βαθμολογίας αποφασίστηκε η αναβολή τους για να διεξαχθούν όλα μαζί.
Στην κορυφή Κύμη και Δροσιά τις χωρίζουν 6 βαθμοί, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και με το μεταξύ τους παιχνίδι να διεξάγεται στο γήπεδο της Δροσιάς την τελευταία αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι περιμένουν κάποιο στραβοπάτημα των πρωτοπόρων στους δύο επόμενους αγώνες για να διεκδικήσουν την άνοδο με νίκη στην έδρα τους, αφού στην Κύμη είχαν πάρει ισοπαλία 1-1. 
Στην ουρά, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα στην Δ΄Εθνική κατηγορία, όπου η Χαλκίδα εξασφάλισε την παραμονή της, θα πέσουν 2 ομάδες. Στην τελευταία θέση βρίσκεται η Αμάρυνθος με 18 βαθμούς και έχει τις λιγότερες ελπίδες για να σωθεί. Πιο ψηλά βρίσκονται οι Ωρεοί με 21 και το Προκόπι με 22 βαθμούς που φαίνεται ότι θα παλέψουν για την άλλη θέση. Δεν έχουν σωθεί όμως και χρειάζονται ακόμη βαθμούς το Αυλωνάρι που έχει 25 και ο Ολυμπιακός Χαλκίδας με 28 βαθμούς. Αν οι Ωρεοί και το Προκόπι νικήσουν και τα 3 παιχνίδια που απομένουν τότε η ομάδα μας θέλει 2 νίκες για αποφύγει τον υποβιβασμό. Σε διαφορετική περίπτωση αρκεί  1 νίκη και 1 ισοπαλία.
Το Αυλωνάρι υποδέχεται τα Κριεζά, παίζει εκτός με τον Ταμυναικό και τελευταία αγωνιστική περιμένει στο γήπεδό του τον Λήλαντα Βασιλικού.
Το Προκόπι παίζει εκτός έδρας με την Δροσιά και κλείνει της υποχρεώσεις του εντός έδρας με Ερέτρια και Α.Ε.Χαλκίδας.
Οι Ωρεοί υποδέχονται τον Ταμυναικό, πάνε στο Βασιλικό να παίξουν με το Λήλα και περιμένουν την τελευταία αγωνιστική στην έδρα τους, τον Όλυμπο Γυμνού.
Η Αμάρυνθος υποδέχεται την Κύμη και παίζει εκτός έδρας με Άγιο Νικόλαο και  Αρτάκη.
Η αγωνία λοιπόν παρατείνεται για μία εβδομάδα ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: