.........

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!!!

Άλλη μια ήττα, την τελευταία αγωνιστική για την ομάδα μας, μέσα στο Αυλωνάρι από τον Λήλαντα Βασιλικού με 1-3. Παρά το γεγονός ότι προηγηθήκαμε στο σκορ, δεν μπορέσαμε τελικά να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Σε ένα αγώνα που παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο και χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, τα τραγικά λάθη της άμυνας έφεραν την ήττα... ***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ του ΑΓΩΝΑ και ΔΕΙΤΕ το ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...
Ο Α.Ο.Αυλωναρίου ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 19ο λεπτό, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Βογιατζή, που έφθασε έτσι τα 200 γκολ στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας Εύβοιας και έγινε ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών. Το πέναλτι κέρδισε ο Βασιλείου σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή από αντίπαλό του. Τρία λεπτά αργότερα ο Βασιλείου από ευνοϊκή θέση αστόχησε.
Στο 29ο λεπτό ο Λήλας Βασιλικού, στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία, εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος της άμυνας, όταν ο Γιώργου "έκλεψε" την μπάλα από τους αμυντικούς μας και με έξοχο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο χωρίς άλλες φάσεις.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με με μια πολύ καλή ευκαιρία για την ομάδα μας, όταν στο 48ο λεπτό ο πολύ καλός τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Μαντάς, πρόλαβε σε τετ α τετ τον Βογιατζή και έδιωξε σε κόρνερ. Στη συνέχεια ο Βαταμίδης, ο κορυφαίος των φιλοξενουμένων, εκμεταλλευόμενος και την  αναγκαστική αλλαγή του Τάσου Παππά που μέχρι εκείνη την στιγμή πήγαινε πολύ καλά, έκανε άνω κάτω την άμυνα του Αυλωναρίου και με δύο γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Βασιλικού. Προειδοποίησε στο 55ο λεπτό, όταν σε σέντρα του Γκάβαλη από δεξιά σούταρε και ανάγκασε τον Κότσαρη να διώξει ενστικτωδώς την τελευταία στιγμή με τα πόδια και σκόραρε δύο λεπτά αργότερα, με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, κάνοντας το 1-2.
Στο 64ο λεπτό ο νεαρός Δήμου έπιασε καρφωτή κεφαλιά και ανάγκασε τον Μαντά σε εντυπωσιακή απόκρουση, γλυτώνοντας την ομάδα του από την ισοφάριση.
Στο 69ο λεπτό, ο Βαταμίδης επιχειρεί έξοχη σέντρα από δεξιά και ο Γιώργου αστοχεί μόνος πολύ κοντά στο τέρμα. Στο 77ο λεπτό ο Βαταμίδης σε σουτ έξω από την περιοχή αναγκάζει τον Κότσαρη να διώξει σε κόρνερ.
Στο 89ο λεπτό ο Βογιατζής με "τακουνάκι" βγάζει μόνο τον Τσαλιαγκό απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα που διώχνει με τα πόδια το σουτ και σώζει την ομάδα του από την ισοφάριση.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κότσαρης επιχείρησε να ντριπλάρει τον Βαταμίδη έξω από την περιοχή του, του "έκλεψε" την μπάλα και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Με λίγο περισσότερη προσοχή θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Ο Α.Ο.Αυλωναρίου τερμάτισε στην 11η θέση του πρωταθλήματος με 31 βαθμούς, με 8 νίκες, 7 ισοπαλίες και 15 ήττες.
Έπαιξαν: Κότσαρης, Γεωργικόπουλος, Μαραγκός, Παππάς(46΄Μουρόκης Α.), Φρυγανάς, Μουρίκης Γ., Αιδίνης, Γκιόκας(53΄Δήμου), Βογιατζής, Ρέτσας(73΄Τσαλιαγκός), Βασιλείου.
*το φωτορεπορτάζ του αγώνα:























Δεν υπάρχουν σχόλια: