.........

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, σημείωσε την προηγούμενη Κυριακή ο Α.Ο.Αυλωναρίου επί του Ολυμπιακού Χαλκίδας, στο Αυλωνάρι με 1-0. Έτσι συνεχίστηκε η παράδοση, που θέλει την ομάδα μας να παίρνει θετικό αποτέλεσμα  εντός έδρας, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, έχοντας 4 νίκες και δύο ισοπαλίες. Το παιχνίδι είχε δύναμη, πάθος και αρκετό ενδιαφέρον με την αγωνία έκδηλη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου μπήκε αποφασιστικά με σκοπό τη νίκη και κατάφερε νωρίς να ανοίξει το σκορ. Αφού προειδοποίησε στο 7ο λεπτό, όταν σε κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία, στο 15ο λεπτό κέρδισε πέναλτι. Ο Μαραγκός εκτέλεσε φάουλ ο τερματοφύλακας έδιωξε και ο Βασιλείου που κέρδισε την μπάλα ανατράπηκε από αμυντικό. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Συλβέστρος σημειώνοντας το δεύτερο φετινό του γκολ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι δύο ομάδες έχασαν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή, πίεσε για την ισοφάριση και έχασε πολύ καλή ευκαρία στο 76ο λεπτό όταν είχε σουτ στο δοκάρι. Το Αυλωνάρι πρόσεξε περισσότερο την άμυνά του, έπαιξε με αντεπιθέσεις και κατάφερε να κρατήσει το 1-0. Όλα τα παιδιά έπαιξαν με ιδιαίτερο πάθος και πίστεψαν στη νίκη που ήρθε δίκαια.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Χροναίος, Μαρούλης, Κάργας(84΄Μουρίκης), Παππάς, Μαραγκός, Χριστοδουλόπουλος, Βασιλείου, Θεοχάρης(80΄Γούναρης), Τσαλιαγκός, Σειντόπουλος, Συλβέστρος(65΄Αιδίνης).
Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου παίζει εκτός έδρας με την πρωτοπόρο Αρτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: