.........

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΕΙΚΟΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

Θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο ο Α.Ο.Αυλωναρίου χθες στο Γυμνό, αφού παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Τελικά έχασε με 2-0, κέρδισε όμως εντυπώσεις για την καλή παρουσία του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ενώ επανήλθε ο Παντελής Κοτρόζος που αγωνίστηκε 60 λεπτά και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στο μέλλον. Έπαιξε για δεύτερη φορά και ο αρχηγός Γιάννης Βογιατζής που σιγά-σιγά βρίσκει το ρυθμό του. Μοναδική απουσία ο Παναγιώτης Μαραγκός που είχε αποβληθεί στον προηγούμενο αγώνα.
 Μοιρασμένο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο δύο φορές, με τον Ρόγκα, στο24ο λεπτό, όταν το σουτ έδιξε πριν τη γραμμή ο Τάσος Παππάς και τον Αργύρη, στο 43ο λεπτό, που έφυγε πίσω από την άμυνα αλλά το σουτ μπλόκαρε ο Χροναίος. Ο Α.Ο.Α. βρέθηκε δύο φορές σε θέση βολής με τον Τσαλιαγκό, όμως το πρώτο σουτ στο 30ο λεπτό έφυγε άουτ και ένα λεπτό αργότερα, ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε εντυπωσιακή απόκρουση όταν εξαπέλυσε "κεραυνό" έξω από την μεγάλη περιοχή.
Ο Όλυμπος Γυμνού κατάφερε να αιφνιδιάσει  την ομάδα μας με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν από πλάγιο άουτ από αριστερά, η μπάλα έφθασε στην περιοχή και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Ρόγκας, με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα. Το δεύτερο γκολ σημειώθηκε στο 83ο λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ρόγκας. Οι γηπεδούχοι έλεγξαν το παιχνίδι καθ όλη τη διάρκεια  του δευτέρου ημιχρόνου, είχαν περισσότερες δυνάμεις και στο τέλος επικράτησαν χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε το γρήγορο γκολ που σημείωσαν, αλλά και η έλλειψη καλής φυσικής κατάστασης του Α.Ο. Αυλωναρίου, απόρροια της κακής προετοιμασίας του καλοκαιριού. Πάντως η δουλειά του Γιώργου Τζόκα αρχίζει να φαίνεται καθώς η ομάδα παρουσιάζει εικόνα βελτίωσης.
Η σύνθεση του Α.Ο.Α.: Χροναίος, Βασιλείου, Κάργας, Τσαλιαγκός, Παππάς, Θεοχάρης, Μουρίκης(84΄Μπρεγκανάκου), Χριστοδουλόπουλος(76΄Αιδίνης), Συλβέστρος, Σειντόπουλος, Κοτρόζος(59΄Βογιατζής).
Επόμενος αγώνας του Α.Ο.Αυλωναρίου το Σάββατο 29 Οκτώβρη με την Δροσιά στο Αυλωνάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: