.........

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΑΣΧΗΜΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Δυστυχώς το ξεκίνημα του Α.Ο.Αυλωναρίου δεν ήταν το προσδοκώμενο αφού σε 5 αγώνες είχε 4 ήττες και μόνο 1 νίκη. Αισθητές αδυναμίες εμφάνισε η άμυνα μας που έχει δεχτεί 17 γκολ. Στο μοναδικό παιχνίδι που δεν δέχθηκε γκολ, με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας πήρε τη νίκη με 1-0.
Την προηγούμενη Κυριακή ήρθε μια βαριά ήττα με 0-5 μέσα στο Αυλωνάρι από τον Άγιο Νικόλαο. Τα πολλά ατομικά λάθη οδήγησαν σε αυτό το κακό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό με γκολ που αμφισβητήθηκε ως οφσάιντ. Στη συνέχεια ο ΑΟΑ ανέβασε ταχύτητα πίεσε για την ισοφάριση, έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Τσαλιαγκό, αλλά ένα μοιραίο λάθος του τερματοφύλακα στο 30ο λεπτό έφερε το 0-2. Αυτό είχε σαν συνέπεια να φέρει τον εκνευρισμό στην ομάδα που χωρίς καθαρό μυαλό πλέον δέχθηκε και τρίτο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο.Α. προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση αλλά οι αντίξοες καιρικές συνθήκες και η καλά οργανωμένη άμυνα των αντιπάλων δεν επέτρεψαν να γίνει κάτι. Σαν να μην έφθαναν αυτά στο 68ο λεπτό ο Μαραγκός ανέτρεψε αντίπαλο μέσα στην περιοχή και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός, ευστόχησαν στο πέναλτι και σημείωσαν και πέμπτο γκολ στο τέλος του αγώνα. 
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Χροναίος, Μαραγκός, Κάργας, Παππάς, Αραβαντινός(46΄Μουρίκης), Θεοχάρης, Σειντόπουλος, Βασιλείου, Συλβέστρος(76΄Αιδίνης), Χριστοδουλόπουλος, Τσαλιαγκός(59΄Βογιατζής)

Το ΣΆΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ ο Α. Ο. Αυλωναρίου παίζει εκτός έδρας με τον Όλυμπο Γυμνού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: