.........

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ

Δυστυχώς άλλη μια βαριά ήττα μέσα στο Αυλωνάρι, αυτή τη φορά από την Δροσιά με 0-4, που ομολογουμένως έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής. Ένα κακό πρώτο ημίχρονο που δεν απειλήσαμε καθόλου την αντίπαλη εστία και ένα καλό δεύτερο με την είσοδο του Βογιατζή, ήταν η εικόνα της ομάδας μας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και δίκαια επικράτησαν, άλλωστε έχουν έμπειρο υλικό και φιλοδοξούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. 
Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν τρεις καλές φάσεις από τη Δροσιά και οι δύο κατέληξαν στα δίχτυα. Στο 8ο λεπτό ο Αργυρόπουλος μπλόκαρε την κεφαλιά του Μπόκαρη, αλλά στο 30ο και 40ο λεπτό ο Βαρσαμάς με δύο σουτ έκανε το 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες αλλά οι αντίπαλοί μας στις αντεπιθέσεις σημείωσαν άλλα δύο γκολ. Στο 50ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός σουτάρει, ο αντίπαλος τερματοφύλακας διώχνει σε πρώτη φάση και στη συνέχεια μπλοκάρει τη κεφαλιά του Βογιατζή. Στο 68ο λεπτό, ο Βογιατζής από καλή θέση σουτάρει για να φύγει η μπάλα άουτ και 75ο λεπτό, ο Τσαλιγκός  μπαίνει από δεξιά στη περιοχή γυρίζει τη μπάλα στο Βογιατζή αλλά το σουτ διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Οι φιλοξενούμενοι σε αυτό το διάστημα κατάφεραν να σημειώσουν άλλα δύο γκολ με τον Γκούμα στο 57ο λεπτό και τον Αργυρό στο 78ο λεπτό και είχαν μια σημαντική ευκαιρία στο τέλος με τον Γκούμα, που αστόχησε από πλεονεκτική θέση.
Το ευχάριστο στον αγώνα ήταν η παρουσία του Βογιατζή στο δεύτερο ημίχρονο, που δείχνει ότι βελτιώνεται συνέχεια και θα βοηθήσει στο μέλλον την ομάδα. Από τον αγώνα έλλειπαν και οι Συλβέστρος και Κοτρόζος.
Έπαιξαν: Αργυρόπουλος, Μαραγκός, Βασιλείου,  Παππάς,  Αραβαντινός(84΄Μπρεγκανάκου), Θεοχάρης Μουρίκης(69΄Κάργας), Αιδίνης(46΄Βογιατζής), Τσαλιαγκός, Σειντόπουλος, Χριστοδουλόπουλος.
Την επόμενη Κυριακή ο Α.Ο.Αυλωναρίου παίζει στο Αλιβέρι με τον Ταμυναικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: