.........

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ

Δυστυχώς άλλη μια βαριά ήττα μέσα στο Αυλωνάρι, αυτή τη φορά από την Δροσιά με 0-4, που ομολογουμένως έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής. Ένα κακό πρώτο ημίχρονο που δεν απειλήσαμε καθόλου την αντίπαλη εστία και ένα καλό δεύτερο με την είσοδο του Βογιατζή, ήταν η εικόνα της ομάδας μας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και δίκαια επικράτησαν, άλλωστε έχουν έμπειρο υλικό και φιλοδοξούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. 
Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν τρεις καλές φάσεις από τη Δροσιά και οι δύο κατέληξαν στα δίχτυα. Στο 8ο λεπτό ο Αργυρόπουλος μπλόκαρε την κεφαλιά του Μπόκαρη, αλλά στο 30ο και 40ο λεπτό ο Βαρσαμάς με δύο σουτ έκανε το 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες αλλά οι αντίπαλοί μας στις αντεπιθέσεις σημείωσαν άλλα δύο γκολ. Στο 50ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός σουτάρει, ο αντίπαλος τερματοφύλακας διώχνει σε πρώτη φάση και στη συνέχεια μπλοκάρει τη κεφαλιά του Βογιατζή. Στο 68ο λεπτό, ο Βογιατζής από καλή θέση σουτάρει για να φύγει η μπάλα άουτ και 75ο λεπτό, ο Τσαλιγκός  μπαίνει από δεξιά στη περιοχή γυρίζει τη μπάλα στο Βογιατζή αλλά το σουτ διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Οι φιλοξενούμενοι σε αυτό το διάστημα κατάφεραν να σημειώσουν άλλα δύο γκολ με τον Γκούμα στο 57ο λεπτό και τον Αργυρό στο 78ο λεπτό και είχαν μια σημαντική ευκαιρία στο τέλος με τον Γκούμα, που αστόχησε από πλεονεκτική θέση.
Το ευχάριστο στον αγώνα ήταν η παρουσία του Βογιατζή στο δεύτερο ημίχρονο, που δείχνει ότι βελτιώνεται συνέχεια και θα βοηθήσει στο μέλλον την ομάδα. Από τον αγώνα έλλειπαν και οι Συλβέστρος και Κοτρόζος.
Έπαιξαν: Αργυρόπουλος, Μαραγκός, Βασιλείου,  Παππάς,  Αραβαντινός(84΄Μπρεγκανάκου), Θεοχάρης Μουρίκης(69΄Κάργας), Αιδίνης(46΄Βογιατζής), Τσαλιαγκός, Σειντόπουλος, Χριστοδουλόπουλος.
Την επόμενη Κυριακή ο Α.Ο.Αυλωναρίου παίζει στο Αλιβέρι με τον Ταμυναικό

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΕΙΚΟΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

Θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο ο Α.Ο.Αυλωναρίου χθες στο Γυμνό, αφού παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Τελικά έχασε με 2-0, κέρδισε όμως εντυπώσεις για την καλή παρουσία του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ενώ επανήλθε ο Παντελής Κοτρόζος που αγωνίστηκε 60 λεπτά και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στο μέλλον. Έπαιξε για δεύτερη φορά και ο αρχηγός Γιάννης Βογιατζής που σιγά-σιγά βρίσκει το ρυθμό του. Μοναδική απουσία ο Παναγιώτης Μαραγκός που είχε αποβληθεί στον προηγούμενο αγώνα.
 Μοιρασμένο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο δύο φορές, με τον Ρόγκα, στο24ο λεπτό, όταν το σουτ έδιξε πριν τη γραμμή ο Τάσος Παππάς και τον Αργύρη, στο 43ο λεπτό, που έφυγε πίσω από την άμυνα αλλά το σουτ μπλόκαρε ο Χροναίος. Ο Α.Ο.Α. βρέθηκε δύο φορές σε θέση βολής με τον Τσαλιαγκό, όμως το πρώτο σουτ στο 30ο λεπτό έφυγε άουτ και ένα λεπτό αργότερα, ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε εντυπωσιακή απόκρουση όταν εξαπέλυσε "κεραυνό" έξω από την μεγάλη περιοχή.
Ο Όλυμπος Γυμνού κατάφερε να αιφνιδιάσει  την ομάδα μας με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν από πλάγιο άουτ από αριστερά, η μπάλα έφθασε στην περιοχή και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Ρόγκας, με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα. Το δεύτερο γκολ σημειώθηκε στο 83ο λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ρόγκας. Οι γηπεδούχοι έλεγξαν το παιχνίδι καθ όλη τη διάρκεια  του δευτέρου ημιχρόνου, είχαν περισσότερες δυνάμεις και στο τέλος επικράτησαν χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε το γρήγορο γκολ που σημείωσαν, αλλά και η έλλειψη καλής φυσικής κατάστασης του Α.Ο. Αυλωναρίου, απόρροια της κακής προετοιμασίας του καλοκαιριού. Πάντως η δουλειά του Γιώργου Τζόκα αρχίζει να φαίνεται καθώς η ομάδα παρουσιάζει εικόνα βελτίωσης.
Η σύνθεση του Α.Ο.Α.: Χροναίος, Βασιλείου, Κάργας, Τσαλιαγκός, Παππάς, Θεοχάρης, Μουρίκης(84΄Μπρεγκανάκου), Χριστοδουλόπουλος(76΄Αιδίνης), Συλβέστρος, Σειντόπουλος, Κοτρόζος(59΄Βογιατζής).
Επόμενος αγώνας του Α.Ο.Αυλωναρίου το Σάββατο 29 Οκτώβρη με την Δροσιά στο Αυλωνάρι.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΑΣΧΗΜΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Δυστυχώς το ξεκίνημα του Α.Ο.Αυλωναρίου δεν ήταν το προσδοκώμενο αφού σε 5 αγώνες είχε 4 ήττες και μόνο 1 νίκη. Αισθητές αδυναμίες εμφάνισε η άμυνα μας που έχει δεχτεί 17 γκολ. Στο μοναδικό παιχνίδι που δεν δέχθηκε γκολ, με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας πήρε τη νίκη με 1-0.
Την προηγούμενη Κυριακή ήρθε μια βαριά ήττα με 0-5 μέσα στο Αυλωνάρι από τον Άγιο Νικόλαο. Τα πολλά ατομικά λάθη οδήγησαν σε αυτό το κακό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό με γκολ που αμφισβητήθηκε ως οφσάιντ. Στη συνέχεια ο ΑΟΑ ανέβασε ταχύτητα πίεσε για την ισοφάριση, έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Τσαλιαγκό, αλλά ένα μοιραίο λάθος του τερματοφύλακα στο 30ο λεπτό έφερε το 0-2. Αυτό είχε σαν συνέπεια να φέρει τον εκνευρισμό στην ομάδα που χωρίς καθαρό μυαλό πλέον δέχθηκε και τρίτο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο.Α. προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση αλλά οι αντίξοες καιρικές συνθήκες και η καλά οργανωμένη άμυνα των αντιπάλων δεν επέτρεψαν να γίνει κάτι. Σαν να μην έφθαναν αυτά στο 68ο λεπτό ο Μαραγκός ανέτρεψε αντίπαλο μέσα στην περιοχή και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός, ευστόχησαν στο πέναλτι και σημείωσαν και πέμπτο γκολ στο τέλος του αγώνα. 
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Χροναίος, Μαραγκός, Κάργας, Παππάς, Αραβαντινός(46΄Μουρίκης), Θεοχάρης, Σειντόπουλος, Βασιλείου, Συλβέστρος(76΄Αιδίνης), Χριστοδουλόπουλος, Τσαλιαγκός(59΄Βογιατζής)

Το ΣΆΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ ο Α. Ο. Αυλωναρίου παίζει εκτός έδρας με τον Όλυμπο Γυμνού. 

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΦΑΒΟΡΙ-ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!


Δεν τα κατάφεραν οι παίκτες μας απέναντι σε μια ομάδα που προβάλει σαν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, όπως είναι η Αρτάκη. Μπορεί το τελικό σκορ, να είναι βαρύ για την ομάδα μας, όμως η επιθετική έκρηξη των γηπεδούχων, από το 15' μέχρι το 45', αιφνιδίασε την ομάδα μας καθώς στο διάστημα αυτό το σκορ έγινε 4-0! Στο β' ημίχρονο οι παίκτες μας, ισορρόπησαν σχετικά το παιχνίδι και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90'.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες, αν αναλογιστεί κανείς ότι στην αποστολή συμμετείχαν μόλις 14 παίκτες, καθώς το παζάρι στο χωριό μας κράτησε λόγω εργασίας αρκετούς εκεί...
Ο σκόρερ του μοναδικού
τέρματος της ομάδας μας,
Χρ. Σιλβέστρος.
Φυσικά αυτό δεν είναι δικαιολογία, ούτε σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να μειώσουμε την αξία των αντιπάλων μας, που ήταν οπωσδήποτε καλύτεροι και δικαιολόγησαν τον τίτλο του φαβορί.
τα γκολ: 15' Μαστροκώστας, 27' Κηρύκος, 29' Στουπής΄, 44' Μπόε, και 90' Παπαϊωάννου.
Για την ομάδα μας μείωσε στο 68' ο Χρήστος Σιλβέστρος.

                ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το ΔΣ και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Αυλωναρίου, ευχαριστούν τους ποδοσφαιριστές της Αρτάκης, για την υποδειγματική συμπεριφορά τους, αλλά και τους διοικούντες τον ΑΟΝΑ, για την άψογη φιλοξενία, που προσέφεραν στην αποστολή της ομάδας μας. Διοίκηση και ποδοσφαιριστές του ΑΟ Αυλωναρίου, εύχονται καλή συνέχεια στην Αρτάκη και επιφυλασσόμαστε ν' ανταποδώσουμε την φιλοξενία.
                             Η Διοίκηση, ο προπονητής Γ. Τζόκας 
                          και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Αυλωναρίου

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ

Εν μέσω παζαριού η ομάδα πηγαίνει για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Αρτάκη. Οι γηπεδούχοι αρκετά ενισχυμένοι φέτος φιλοδοξούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Προέρχονται από μεγάλη νίκη επί των Κριεζών και μάλιστα με ανατροπή από 0-2 σε 3-2. Η ομάδα μας μετά την πρώτη νίκη που σημείωσε την προηγούμενη Κυριακή επί του Ολυμπιακού Χαλκίδας πάει να παλέψει για ότι καλύτερο μπορεί.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, σημείωσε την προηγούμενη Κυριακή ο Α.Ο.Αυλωναρίου επί του Ολυμπιακού Χαλκίδας, στο Αυλωνάρι με 1-0. Έτσι συνεχίστηκε η παράδοση, που θέλει την ομάδα μας να παίρνει θετικό αποτέλεσμα  εντός έδρας, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, έχοντας 4 νίκες και δύο ισοπαλίες. Το παιχνίδι είχε δύναμη, πάθος και αρκετό ενδιαφέρον με την αγωνία έκδηλη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου μπήκε αποφασιστικά με σκοπό τη νίκη και κατάφερε νωρίς να ανοίξει το σκορ. Αφού προειδοποίησε στο 7ο λεπτό, όταν σε κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία, στο 15ο λεπτό κέρδισε πέναλτι. Ο Μαραγκός εκτέλεσε φάουλ ο τερματοφύλακας έδιωξε και ο Βασιλείου που κέρδισε την μπάλα ανατράπηκε από αμυντικό. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Συλβέστρος σημειώνοντας το δεύτερο φετινό του γκολ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι δύο ομάδες έχασαν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή, πίεσε για την ισοφάριση και έχασε πολύ καλή ευκαρία στο 76ο λεπτό όταν είχε σουτ στο δοκάρι. Το Αυλωνάρι πρόσεξε περισσότερο την άμυνά του, έπαιξε με αντεπιθέσεις και κατάφερε να κρατήσει το 1-0. Όλα τα παιδιά έπαιξαν με ιδιαίτερο πάθος και πίστεψαν στη νίκη που ήρθε δίκαια.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Χροναίος, Μαρούλης, Κάργας(84΄Μουρίκης), Παππάς, Μαραγκός, Χριστοδουλόπουλος, Βασιλείου, Θεοχάρης(80΄Γούναρης), Τσαλιαγκός, Σειντόπουλος, Συλβέστρος(65΄Αιδίνης).
Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου παίζει εκτός έδρας με την πρωτοπόρο Αρτάκη.

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Ο Α.Ο.ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

 Ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, διεξάγεται αύριο στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" στο Αυλωνάρι, ανάμεσα στον ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Η βαθμολογική τους κατάσταση δεν επιτρέπει την απώλεια βαθμών παρά το γεγονός ότι ακόμη βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Μόλις στη 3η αγωνιστική και οι δύο ομάδες προέρχονται από δύο ήττες αντίστοιχα. Μάλιστα έχασαν και οι δύο από τους Ωρεούς, ενώ ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί την πρώτη αγωνιστική από τα Αλάτσατα εντός έδρας και το Αυλωνάρι υπέστει βαριά ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στα Κριεζά. Έτσι την Κυριακή και οι δύο θα επιδιώξουν να πάρουν τους πρώτους βαθμούς. Η παράδοση είναι υπέρ του Αυλωναρίου, αφού στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.