.........

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ 1-0 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Η παράδοση επί του Όλυμπου Γυμνού λειτούργησε θετικά για τον Α. Ο. Αυλωναρίου, αφού χωρίς να είναι καλύτερος νίκησε το Σάββατο με 1-0, στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨ στο Αυλωνάρι. Παράλληλα έσπασε και μια αρνητική παράδοση τριών χρόνων όπου ξεκινούσε το πρωτάθλημα με ήττα.
Πρωταγωνιστής της συνάντησης ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου, Τάσος Κεφαλάς, που έκανε τρεις εντυπωσιακές αποκρούσεις και κράτησε το 0 στην άμυνα. Σκόρερ ο Παντελής Κοτρόζος στο 45ο λεπτό, που έσπασε την άμυνα των φιλωξενουμένων και με ωραίο πλασέ σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα.
Αρκετός κόσμος στο γήπεδο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έλλειπε όμως η μικρή κερκίδα για να καθήσουν. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ετοιμάζεται και στα επόμενα παιχνίδια θα είναι στο γήπεδο. Άλλωστε ακολουθούν δύο ντέρμπι με Νεοχώρι και Κύμη, κατά τη διάρκεια του παζαριού και προβλέπεται κοσμοσυρροή.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
10΄ Φάουλ του Φρυγανά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
29΄ Φάουλ από τον Κοτρόζο λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι
39΄ Ο Σταματούκος Βασ. από πλάγια δεξιά σουτάρει στην κλειστή γωνία του Κεφαλά που διώχνει σε κόρνερ.
42΄ Ο Ντούρμας σουτάρει λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και αναγκάζει τον Κεφαλά σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.
45΄ Οι φιλοξενούμενοι εκτελούν πλάγιο, ο Τσαλιαγκός κερδίζει την μπάλα, βρίσκει τον Κοτρόζο μέσα στην περιοχή που αποφεύγει έναν αντίπαλό του και με ωραίο σουτ σημειώνει το 1-0.
50΄ Ο Σταματούκος Βασ. σουτάρει από καλή θέση μέσα από την περιοχή διώχνει σε κόρνερ ο Κεφαλάς.
64΄ Ο Αργύρης φεύγει από αμφισβητούμενη θέση οφ σάιντ το σουτ που επιχειρεί μπλοκάρει ο Κεφαλάς.
66΄ Ο Κοτρόζος κάνει ωραία μπαλιά στον Λαθουρά μέσα στην μικρή περιοχή πέφτει στα ποδια του την τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας του Όλυμπου και διάχνει.
77΄ Πολύ καλό σουτ του Λαθουρά η μπάλα βρίσκει σε αντίπαλο και καταλήγει κόρνερ.
92΄ Φάουλ του Τσαλιαγκού διώχνει σε κόρνερ ο Μωραϊτης.
Πολύ καλό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, ο Όλυμπος είχε πιο κλασικές ευκαρίες, το Αυλωνάρι κατά διαστήματα έδειξε πολύ καλά στοιχεία αλλά θέλει ακόμη δουλειά στο τομέα του μονταρίσματος.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Κεφαλάς, Μαραγκός(85΄Μπρεγκανάκου), Βασιλείου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Χριστοδουλόπουλος, Τσαλιαγκός, Σεϊντόπουλος(79΄Συλβέστρος), Βογιατζής, Κοτρόζος(69΄Μακρής), Λαθουράς.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΑ αγωνίζεται στο γήπεδο του Πάλιουρα με την Καστέλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: