.........

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 5 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟΥΡΑ

Μετά την διακοπή για μία βδομάδα, λόγω προβλημάτων με τα γήπεδα κυρίως στην Χαλκίδα, το πρωτάθλημα συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο με την 2η αγωνιστική. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Καστέλλα, στο γήπεδο του Πάλιουρα, την Κυριακή στις 5 το απόγευμα. Η προετοιμάσια ολοκληρώνεται απόψε με προπόνηση στις 7 στο Αυλωνάρι.
Την προηγούμενη Κυριακή το Αυλωνάρι έπαιξε φιλικό εκτός έδρας, με τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, πρωταθλητή Εύβοιας, που  συμετέχει στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα έχασε πολύ σημαντικές ευκαιρίες και ήταν καλύτερο από τον αντίπαλό του. Στο δεύτερο ημίχρονο και λόγω των αλλαγών οι γηπεδούχοι στάθηκαν καλύτερα, απείλησαν την εστία μας χωρίς να σημειώσουν γκολ και τελικά το σκορ έμεινε στο 0-0. Ήταν ένα δυνατό τεστ πριν τον αγώνα της Κυριακής με την Καστέλλα.
Από την αποστολή θα απουσιάσουν οι Μακρής και Βασιλείου που αποβλήθηκαν στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Όλυμπο Γυμνού. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να παλέψουν για ένα καλό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: