.........

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΣΤΟ

Με ήττα 0-1 από τον Δύστο, ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Σε ένα παιχνίδι με πολύ δύναμη και λίγο καλό ποδόσφαιρο η ομάδα μας δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου της. Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο ο Δύστος στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο, προηγήθηκε νωρίς στο σκορ και κατάφερε να το κρατήσει μέχρι το τέλος.
Στο 10ο λεπτό, ο Μαστροκώστας άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του Δύστου, με σουτ, μετά από πάσα του Ηλία. Στο 30ο λεπτό, ο Ρέτσας έκανε σέντρα από δεξιά και ο Πιλάτης Ν. με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κεφαλά. Στη συνέχεια ο Α. Ο. Αυλωναρίου πίεσε για την ισοφάριση αλλά δεν κατάφερε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου να αλλάξει κάτι. Στο 35ο λεπτό, έχασε την καλύτερη ευκαρία όταν σε κόρνερ του Σεϊντόπουλου ο Φρυγανάς έπιασε κεφαλιά ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΑ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε τον αντίπαλό του, που με σκληρή άμυνα όμως κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Στο 63ο λεπτό, ο Χριστοδουλόπουλος σούταρε άουτ από καλή θέση, ενώ 4 λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Δύστου έπεσε στα πόδια του Λαθουρά και μπλόκαρε. Στο 71ο λεπτό, ο Λαθουράς σούταρε άουτ από ευνοϊκή θέση. 
Στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του ο Α. Ο. Αυλωναρίου έδειξε ανέτοιμος, εγκλωβίστηκε από το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων του και δεν μπόρεσε να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλου. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, μετά από δύο βδομάδες, η ομάδα θα προσπαθήσει να βρει το ρυθμό της, γιατί διαθέτει αξιόλογους ποδοσφαιριστές και είναι θέμα χρόνου το μοντάρισμά της.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Κεφαλάς, Μαραγκός(73΄Σούτι), Καραμπίνης, Παππάς(59΄Χριστοδουλόπουλος), Φρυγανάς, Βασιλείου, Λαθουράς, Τσαλιαγκός, Βογιατζής, Σεϊντόπουλος, Συλβέστρος(85΄Τσαπέρος). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: