.........

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ

Δύο φιλικά έδωσαν φέτος το καλοκαίρι, μεταξύ τους, ο Α. Ο. Αυλωναρίου με τον Όλυμπο Γυμνού και όμως η κληρωτίδα έκανε το κέφι της και τους ξανάβγαλε αντίπαλους την 1η αγωνιστική. Έτσι το Σάββατο, στις 5 το απόγευμα, οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", στο Αυλωνάρι. Τα άλλα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής θα γίνουν την Κυριακή. Προβλέπεται λοιπόν να έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ας ελπίσουμε ότι και ο καιρός θα βοηθήσει να πάνε όλα καλά!
Η προϊστορία είναι θετική για τον Α. Ο. Αυλωναρίου, αφού στις 4 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Εύβοιας, μέσα στο Αυλωνάρι, έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Συγκεκριμένα:
2003-04:  0-0
2009-10:  2-0  (Αναστασίου Β., Κοτρόζος Π.)
2010-11:  1-0  (Τσαλιαγκός Γ.)
2011-12:  3-1  (Χριστοδουλόπουλος, Βασιλείου, Σεϊντόπουλος)
Φέτος στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε στις 12 Αυγούστου το Αυλωνάρι νίκησε 2-1 με γκολ των Γκιόκα και Βογιατζή, ενώ στο Γυμνό ήρθαν ισόπολοι 1-1(Καραμπίνης).
Οι υπόλοιποι αγώνες της 1ης αγωνιστικής γίνονται την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΚΥΜΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΝΕΟΧΩΡΙ-ΚΑΣΤΕΛΑ
ΕΡΕΤΡΙΑ-ΔΥΣΤΟΣ
ΩΡΕΟΙ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
ΑΡΤΑΚΗ-ΙΣΤΙΑΙΑ
ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ -ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ
Ο αγώνας ΔΡΟΣΙΑ-ΚΡΙΕΖΑ δεν θα γίνει αφού η ομάδα των Κριεζών αποχώρησε από το πρωτάθλημα.
Το ΔΣ του ΑΟΑ εύχεται να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς των ποδοσφαριστών, χωρίς βία αλλά με καλό θέαμα και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.
ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: