.........

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΜΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΕΡΗΣΕ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ

Δυστυχώς η απόφαση του διαιτητή Ρωμανού, να καταλογίσει πέναλτι στο 75ο λεπτό, στο θέατρο του Λεοντή που έπεσε μόνος του μέσα στην περιοχή, στέρησε τους 2 βαθμούς από τον Α. Ο. Αυλωναρίου. Ήταν μια καθαρή φάση που όλοι την είδαν εκτός από τον άρχοντα του αγώνα. Ακόμη και οι γηπεδούχοι "γέλαγαν" γι αυτό το σπουδαίο δώρο. Μια απόφαση που πάρθηκε τη στιγμή που ο Α. Ο. Α. είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη.
Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους γηπεδούχους, ενώ στο δεύτερο το Αυλωνάρι υπερήχε και όλα έδειχναν ότι θα έφευγε από το γήπεδο του Πάλιουρα, με τους τρεις πόντους.
Η πρώτη μεγάλη φάση έγινε στο 4ο λεπτό, με τον Παντελή Κοτρόζο να χάνει μοναδική ευκαιρία όταν βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σούταρε άουτ. Μετά το δεκαπεντάλεπτο η Καστέλλα πήρε τον έλεγχο του αγώνα και απείλησε να προηγηθεί στο σκορ. Δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες δεν μπόρεσε όμως να κάμψει την αντίσταση του Κεφάλα.
Στο 15ο λεπτό ο Κεφάλας έδιωξε σε κάρνερ εντυπωσιακά σουτ του Τζιαμίχα. Στο 16ο λεπτό έδιωξε πάλι σε σουτ του Τσιβίκα, όπως και στο 41ο λεπτό σε σουτ του Τζαμίχα. Την μεγαλύτερη ευκαιρία πάντως για τους γηπεδούχους την έχασε ο Τσιβίκας, στο 38ο λεπτό, όταν βγήκε τετ-α-τετ με τον Κεφάλα και σούταρε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν διαφορετική. Παρά το γεγονος ότι η Καστέλλα απείλησε πρώτη στο 47ο λεπτό, όταν ο Λεοντής έπιασε  κεφαλιά και ανάγκασε τον Κεφάλα σε μία ακόμη απόκρουση, το Αυλωνάρι ανέκαμψε σημείωσε νωρίς το γκολ και είχε τον έλεγχο του αγώνα στη συνέχεια.
Στο 50 λεπτό, ο Βογιατζής με σουτ από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ. Προηγήθηκε σουτ του Τσαλιαγκού που απέκρουσε ο Κηρόπουλος και στη  συνέχεια ο πρώτος σκόρερ του Α. Ο. Α. με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 55ο λεπτό, ο Κοτρόζος πιάνει καλό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή που φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 61ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός εκτελεί φάουλ στη μικρή περιοχή η προσπάθεια του Βογιατζή με κεφαλιά "ψαράκι" δεν βρίσκει στόχο. Στο 73ο λεπτό, σε σέντρα του Βογιατζή ο Συλβέστρος με κεφαλιά αναγκάζει τον αντιπαλο τερματοφύλακα να διωξει σε κόρνερ. Στο 74ο λεπτό, ο Χριστοδουλόπουλος σουτάρει διώχνει ο τερματοφύλακας και το νέο σουτ του Συλβέστρου, από ευνοϊκή θέση για γκολ, καταλήγει άουτ.
Στο επόμενο λεπτό. ο Λεοντής πέφτει στην περιοχή και ο διαιτητής δίνει πέναλτι με το οποίο ισοφαρίζει η Καστέλλα
Η τελευταία φάση του αγώνα γίνεται στο 85ο λεπτό, όταν σε σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων οι αμυντικοί καταφέρνουν να διώξουν πάνω από τη γραμμή του τέρματος το σουτ του Βογιατζή.
Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, αδικεί όμως την ομάδα του Αυλωναρίου, με βάση την εικόνα του αγώνα αλλά και τα διαιτητικά λάθη.
Σύνθεση του ΑΟΑ: Κεφάλας, Κηρύκος, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Χριστοδουλόπουλος, Τσαλιαγκός Γ.Ν., Σεϊντόπουλος, Βογιατζής, Κοτρόζος(82΄Λαθουράς), Μαραγκός(62΄Συλβέστρος).

Το επόμενο Σάββατο ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨, στις 4.30 τον Νηλέα Νεοχωρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: