.........

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΚΑΚΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ

Παρά το καλό ξεκίνημα στο πρώτο μέρος του αγώνα, ο Α. Ο. Αυλωναρίου δεν κατάφερε να πάρει τελικά τη νίκη στην Αρτάκη. Είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκε 1-0 αλλά στο δεύτερο έπεσε η απόδοσή του με αποτέλεσμα η Αρτάκη με επίθεση διαρκείας να "γυρίσει" το παιχνίδι. Έτσι το τελικό 2-1 κρίνεται δίκαιο.
Πολύ νωρίς στο 4ο λεπτό, οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Λούκα από την μεγάλη περιοχή που κατέληξε άουτ. Στο 12ο λεπτό, το Αυλωνάρι απάντησε με τον Βασιλείου να βγαίνει μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του να καταλήγει άουτ. Στο 22ο λεπτό, ένα δυνατό σουτ του Βογιατζή κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι στη συνέχεια στο έδαφος και ο επερχόμενος Μακρής  σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ του σκόρερ. Η μπάλα σύμφωνα με την άποψη πολλών έχει περάσει τη γραμμή στο πρώτο σουτ.
Στο 33ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός ανατράπηκε από τον Βλάχο στην περιοχή και ο Βογιατζής με εύστοχο κτύπημα πέναλτι άνοιξε το σκορ. 
Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Α. Ο. Αυλωναρίου θα έφευγε με σπουδαία εκτός έδρας νίκη, η εικόνα άλλαξε τελείως στο δεύτερο ημίχρονο. Η Αρτάκη πίεσε έντονα, έκλεισε τον αντίπαλό της στα καρέ του, δημιούργησε ευκαιρίες και σημείωσε δύο γκολ, αρκετά για να πάρει τον αγώνα. Στο 49ο λεπτό, ο Τζαφέρος έκανε κούρσα από αριστερά πέρασε 4 αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Κεφάλας. Στο 53ο λεπτό, ο Γκούρλας από καλή θέση σουτάρει και ο Κεφάλας διώχνει σε κόρνερ. Στο 63ο λεπτό, ο Δεληγιώργης σουτάρει από πλάγια δεξιά και η μπάλα καρφώνεται στο δεξί γάμα  του Κεφάλα για να γίνει το 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης αφού εκμεταλλεύεται απανωτά λάθη της άμυνας με σουτ από την μεγάλη περιοχή κάνει το 2-1.
Το Αυλωνάρι προσπάθησε να ισοφαρίσει στην συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι καλά οργανωμένοι στην άμυνα κράτησαν την σπουδαία νίκη.
Έμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Α. κάτι που δεν μας είχε συνηθίσει στο παρελθόν αφού είχε κάνει πολλές ανατροπές. Έτσι μια μεγάλη νίκη κατέληξε σε απογοητευτική ήττα. 
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κεφάλας, Μαραγκός(75΄Λαθουράς), Bah(87΄Αϊδίνης), Καραμπίνης, Φρύγανας, Χριστοδουλόπουλος, Τσαλιαγκός Γ. Ν., Μακρής(70΄Κηρύκος), Βογιατζής, Σεϊντόπουλος, Βασιλείου.

Το πρωτάθλημα διακόπτεται το επόμενο Σαββατοκύριακο λόγω της Εθνικής Επετείου. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" με τον Παντριαδικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: