.........

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΜΗ

Πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε την Κυριακή, απέναντι στην Κύμη, ο Α. Ο. Αυλωναρίου και έχασε με το βαρύ 1-4 μέσα στο Αυλωνάρι. Μόνο ένα δεκάλεπτο μεταξύ 35΄- 45΄, θύμισε τον καλό του εαυτό, όμως στάθηκε άτυχος γιατί έχασε κλασικές ευκαιρίες. Δέχθηκε εύκολα γκολ με το ξεκίνημα που δεν δικαιολογούνται ούτε από την απουσία του Καραμπίνη, ούτε από διαιτητικά λάθη. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η εμφάνιση ήταν μια κακή παρένθεση και δεν θα επαναληφθεί, γιατί οι δυνατότητες της ομάδας είναι πολύ ψηλότερες.
Στο 3ο μόλις λεπτό, ο Βασίλης Ανέστης έπιασε ανενόχλητος κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή και έκανε το 0-1. Στο 14ο λεπτό, ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Βογιατζής αρχικά σούταρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο Σεϊντόπουλος στη συνέχεια σούταρε πάνω στον Βασιλείου, ο οποίος πήρε την μπάλα αλλά το νέο σουτ που εξαπέλεισε έδιωξε ο τερματοφύλακας της Κύμης, Μπασινάς.
Στο 29ο λεπτό, ο Βασίλης Ανέστης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και έκανε το 0-2. Εκεί υπάρχουν παράπονα για χέρι του σκόρερ και οφσάιντ. Στο 35ο λεπτό, ο Χρήστος Ανέστης έκανε σέντρα στην περιοχή και ο Βασίλης Ανέστης έπιασε την άμυνα στον ύπνο και με νέα κεφαλιά έκανε το 0-3. Ευτυχώς υπήρξε αμέσως αντίδραση από την ομάδα μας καθώς ο Κοτρόζος στο επόμενο λεπτό πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και με σουτ μείωσε σε 1-3.
Από το σημείο αυτό και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το Αυλωνάρι έκλεισε την Κύμη στην περιοχή της και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο 40ο λεπτό, ο Βογιατζής προσπάθησε να πλασάρει τον Μπασινά που βγήκε από την περιοχή του και γκρέμισε τον αρχηγό του Αυλωναρίου, ενώ η μπάλα βρίσκει στο ώμο και ενδεχομένως το χέρι του. Παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για φάουλ και κόκκινη στον τερματοφύλακα της Κύμης, ο διαιτητής Βρακάς δεν έδειξε τίποτα. Τρία λεπτά αργότερα ο Βογιατζής επιχειρεί δυνατό σουτ και αναγκάζει τον Μπασινά σε εξαιρετική απόκρουση στη γωνία του τέρματός του. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο Μακρής μετά από κόρνερ του Τσαλιαγκού πιάνει εντυπωσιακή κεφαλιά και στέλνει την μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπασινά.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Κύμη κατάφερε στο 53ο λεπτό, με σουτ του Μπαλογιάννη να κάνει το 1-4 και εκεί ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι. Από το σημείο αυτό και μετά ο αγώνας απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.
Το Αυλωνάρι θα μπορούσε να σταθεί καλύτερα αν ¨δούλευε¨ περισσότερο την προηγούμενη εβδομάδα. Τέτοιοι αγώνες δεν κερδίζονται με τα λόγια. Η Κύμη έδειξε ότι είναι πιο οργανωμένη και στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Κεφάλας, Βασιλείου, Μαραγκός, Bah, Φρυγανάς, Χριστοδουλόπουλος(59΄Λαθουράς), Τσαλιαγκός Γ. Ν., Σεϊντόπουλος, Βογιατζής, Κοτρόζος(82΄Συλβέστρος), Μακρής(70΄Τσαλιαγκός Γ.Σ.).
Το επόμενο Σάββατο ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Αρτάκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: