.........

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΝΙΚΗ ΜΕ 2-1 ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Δείχνοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, ο Α. Ο. Αυλωναρίου επικράτησε δίκαια με 2-1 του Νηλέα Νεοχωρίου στο τοπικό ντέρμπι. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε με επίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, να πάρει τη νίκη λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, με γκολ του Σεϊντόπουλου. Το σκορ αδικεί τον Α. Ο. Α. καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες, ενώ αντίθετα ο Νηλέας δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την εστία του Κεφάλα. 
Το πρώτο τέταρτο πάντως ανήκει στους φιλοξενούμενους που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Στο 14ο λεπτό, ο Παπαρήγας ξέφυγε από δεξιά έκανε παράλληλη συρτή σέντρα προς την εστία του Αυλωναρίου και ο έμπειρος Γιάννης Γκούμας με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αυτό "ξύπνησε" τους γηπεδούχους που άρχισαν να βγαίνουν μπροστά και να πιέζουν για την ισοφάριση. Στο 23ο λεπτό, ο Κοτρόζος με εντυπωσιακή ενέργεια μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Μούντριχα. Ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Βογιατζής με εύστοχο κτύπημα ισοφάρισε σε 1-1. 
Άλλες δύο ενέργειες του Κοτρόζου στη συνέχεια έφεραν πανικό στην άμυνα του Νεοχωρίου, όταν αμυντικός πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ την πρώτη φορά αλλά και η άμεση επέμβαση στα πόδια του Λαθουρά από τον Ντίνο Κότσαρη, λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, απέτρεψαν το δεύτερο γκολ.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Αυλωναρίου χάθηκε στο 49ο λεπτό, όταν και πάλι ο Παντελής Κοτρόζος με εξαιρετική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, βρέθηκε απέναντι στον Κότσαρη που κατάφερε να διώξει  την τελευταία στιγμή πέφτοντας στα πόδια του. Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με πλήρη υπεροχή του Αυλωναρίου, που πίεσε για τη νίκη και το Νεοχώρι να αρκείτε σε παθητικό ρόλο με σκοπό να κρατήσει την ισοπαλία. Στο 79ο λεπτό, σε προσπάθεια του Βογιατζή έξω από την περιοχή, ο Ζωντός προσπάθησε να διώξει και έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του. Στο 82ο λεπτό, ο Βογιατζής μπαίνει στην περιοχή και το σουτ που επιχειρεί αναγκάζει τον τερματοφύλακα του Νεοχωρίου, Γιώργο Κότσαρη(αντικατέστησε τον Ντίνο λόγω τραυματισμού) να διώξει σε κόρνερ. 
Η υπεροχή του Αυλωναρίου καρποφόρησε στο 86ο λεπτό. Ο Βογιατζής έβγαλε υπέροχη πάσα στον Σεϊντόπουλο μέσα στην περιοχή που πλάσαρε ψύχραιμα και σημείωσε το 2-1.
Η ομάδα του Αυλωναρίου δείχνει σημαντικά σημάδια βελτίωσης στην απόδοσή της και όσο περνά ο χρόνος γίνεται καλύτερη. Τις πρώτες τρεις αγωνιστικές έχει 7 βαθμούς, με δύο νίκες και μια ισοπαλία και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α.: Κεφάλας, Βασιλείου, Μαραγκός(92΄Τσαπέρος), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Σεϊντόπουλος(89΄Τσαλιαγκός Γ. Σ.), Τσαλιαγκός Γ. Ν., Μακρής(74΄Χριστοδουλόπουλος), Βογιατζής, Κοτρόζος, Λαθουράς.

Το επόμενο Σάββατο στις 4.30, ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται την Κύμη, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ". Άλλο ένα τοπικό ντέρμπι με αρκετό ενδιαφέρον. Αν νικήσει η ομάδα μας τίθεται επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: