.........

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ

Το Σάββατο στις 4.30 το απόγευμα, ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται στην Αρτάκη με την ομώνυμη ομάδα. Είναι μια δύσκολη έξοδος καθώς οι γηπεδούχοι συγκαταλέγονται σε μια από ιστορικές ομάδες της Εύβοιας, που πάντα πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα του νομού αλλά και με πλούσιο παρελθόν στην Δ΄ Εθνική κατηγορία. Πέρσι τερμάτισε δεύτερη, 3 βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή, Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου. Φέτος σε 4 αγώνες έχει σημειώσει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα και έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς. Στην έδρα της νίκησε την Ιστιαία με 3-2 και έφερε ισοπαλία με την Καστέλλα 0-0, ενώ εκτός έδρας έφερε ισοπλία 1-1 με τον Όλυμπο Γυμνού και έχασε στο Νεοχώρι με 1-0.
Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία χθες βράδυ και δεν θα έχει απουσίες, εκτός απροόπτου, στην αυριανή αναμέτρηση. Την Τετάρτη στην προπόνηση που έγινε στο Ενωσιακό στην Χαλκίδα συζητήθηκαν τα λάθη του προηγούμενου αγώνα με στόχο  να μην επαναλειφθούν. Τα παράπονα σχετικά με τη διαιτησία παραμερίζονται ώστε να μην επηρεάσουν την απόδοση στο επόμενο παιχνίδι.
Άλλωστε ο Α. Ο. Αυλωναρίου δεν συνηθίζει να κάνει διαμαρτυρίες θεωρώντας ότι και ο διαιτητής μπορεί να κάνει λάθος. Αρκεί να μην επαναλαμβάνονται!!!
Ο καιρός θα είναι καλός και οι φίλοι του Α. Ο. Α. μπορούν να προγραματίσουν την εκδρομή τους στην Αρτάκη για να σταθούν στο πλευρό της ομάδας!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: