.........

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΜΕ 3-0 ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

Με νίκη 3-0 την προηγούμενη Κυριακή επί της Τριάδας και με το ίδιο σκορ τώρα επί των Κριεζών, άνευ αγώνα αφού έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, συνέχισε την πορεία του ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Έφθασε έτσι τους 13 βαθμούς, έχοντας κάνει πολύ καλό ξεκίνημα, όπως και την περίοδο 2008-09 όταν και κατέκτησε την 6η θέση στο πρωτάθλημα της Α1, την καλύτερη μέχρι σήμερα. Χωρίς να έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορεί, η ομάδα έχει καταφέρει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας σημειώσει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.
Την προηγούμενη Κυριακή επικράτησε του Παντριαδικού με 3-0 σε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨. Ο Βασιλείου στο 12ο λεπτό, άνοιξε το σκορ με σουτ μετά από έξοχη πάσα του Σεϊντόπουλου. Στο 74ο λεπτό, ο Κοτρόζος έκανε το 2-0 αφού έπαιξε το ένα-δύο με τον Τσαλιαγκό και σούταρε από την μεγάλη περιοχή. Στο 76ο λεπτό, ο Κεφάλας απέκρουσε πέναλτι του Σταύρου, σβήνοντας τις ελπίδες των φιλοξενουμένων να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Βογιατζής στο 88ο λεπτό, με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Ο αγώνας είχε αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες, με την κάθε μία να έχει και από ένα σουτ στο δοκάρι. Συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό, ο Ζήσης εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Κηρύκου και έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κεφάλα, ενώ ο Βογιατζής στο 63ο λεπτό, με ψηλοκρεμαστό σουτ βρήκε το αντίστοιχο του Σταθαρά. Ο διαιτητής απέβαλε δύο ποδοσφαιριστές των φιλοξενουμένων, τον Γίγα στο 68ο λεπτό και τον Σαρή στο 76ο λεπτό, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η Τριάδα διαθέτει έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου σε κάθε αγώνα παρουσιάζει σημεία βελτίωσης στο παιχνίδι του  καθώς αποκτά καλύτερη ομοιογένεια.
Έπαιξαν: Κεφάλας, Κηρύκος(56΄Χριστοδουλόπουλος), Bah(86΄Τσαπέρος), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Μακρής(81΄Αϊδίνης), Τσαλιαγκός Γ.Ν., Σεϊντόπουλος, Βογιατζής, Κοτρόζος, Βασιλείου.

Τα Κριεζά δεν κατέβηκαν στο φετινό πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι δήλωσαν συμμετοχή. Έτσι όλοι οι αντίπαλοί τους παίρνουν τον μεταξύ τους αγώνα με 3-0. Είναι λυπηρό το φαινόμενο μία ομάδα που πέρσι είχε την φιλοδοξία να κατακτήσει το πρωτάθλημα να μην μπορεί να κατέβει την επόμενη χρονιά.
Δυστυχώς στο ποδόσφαιρό μας υπάρχουν πολλά προβλήματα και είναι τεράστια η προσπάθεια, μέσα σε αυτή την οικονομική κρίση, να διατηρηθούν ομάδες σε ικανοποιητικά λειτουργικό επίπεδο!!!

Το επόμενο Σάββατο στις 3 το μεσημέρι ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται τον Δύστο στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια: