.........

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ

Με πάθος και αποφασιστικότητα κατάφερε ο Α. Ο. Αυλωναρίου να πάρει σπουδαία νίκη μέσα στο Βασιλικό με 0-1. Δείχνοντας μεγάλη προσοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου απέδειξαν ότι πολύ δύσκολα μπορούν να χάσουν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μετά τον αγώνα όλοι σκέφτονταν το πόσο "τζάμπα" έχασαν την προηγούμενη Κυριακή από τον Δύστο! 
Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι αφού και ο Λήλας μπήκε με πάθος στον αγώνα. Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις με την μπάλα να παίζεται περισσότερο στο χώρο του κέντρου. Η υπεροχή ήταν μοιρασμένη και όλα έδειχναν ότι θα κριθούν στην λεπτομέρεια.
Η ομάδα μας όπως παρατάχθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι του Βασιλικού...
 Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν στο 27ο λεπτό, για το Αυλωνάρι, όταν ο Μακρής βρέθηκε μόνος απέναντι στην εστία, μετά από πάσα του Σεϊντόπουλου, αλλά σούταρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Λήλας απάντησε στο 40ο λεπτό, όταν σε κόρνερ του Σπυρόπουλου, ο Καρλατήρας έπιασε καρφωτή κεφαλιά και ο Κεφάλας απέκρουσε αποσοβώντας τον κίνδυνο.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λήλας απείλησε να ανοίξει το σκορ όταν ο Σπυρόπουλος από δεξιά σούταρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στο 49ο λεπτό, ο Μαραγκός του Λήλαντα κτύπησε εκτός φάσης τον Bah και αποβλήθηκε. Στο 60ο λεπτό, ο Κοτρόζος βρίσκει τον Σεϊντόπουλο μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του τελευταίου φεύγει άουτ. Ένα λεπτό αργότερα σε φάουλ του Σπυρόπουλου, ο Καρλατήρας πιάνει νέα κεφαλιά αλλά μπλοκάρει ο Κεφάλας. Στο 68ο λεπτό, ο Τρίκας σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρίσκει πόδι αμυντικού και φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στα τελευταία 20 λεπτά, ο Α. Ο. Αυλωναρίου πίεσε για να σημειώσει το γκολ της νίκης και έκλεισε τον αντίπαλο στα καρέ του. Στο 85ο λεπτό, ο Κοτρόζος μπήκε στην περιοχή έδωσε πάσα στον Σεϊντόπουλο που με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαντά σημειώνοντας το 0-1. Το παιχνίδι τέλειωσε με ένα σουτ του Λαθουρά που κατέληξε άουτ και τους παίκτες του Αυλωναρίου να πανηγυρίζουν την σπουδαία εκτός έδρας νίκη!
Το Αυλωνάρι περιόρισε τα λάθη και έδειξε σιγουριά και σταθερότητα στην άμυνα. Οι ευκαιρίες των αντιπάλων ήταν ελάχιστες και χωρίς αποτέλεσμα λόγω των σωστών επεμβάσεων. Με την νίκη αυτή ο Α. Ο. Αυλωναρίου έφθασε τους 16 βαθμούς, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κύμη!
Η σύνθεση του Α.Ο.Α: Κεφάλας, Bah, Μαραγκός, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Χριστοδουλόπουλος (82΄Κηρύκος), Μακρής (69΄Λαθουράς), Σεϊντόπουλος, Βογιατζής, Κοτρόζος(88΄Αϊδίνης), Βασιλείου.

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται τον Ολυμπιακό Χαλκιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: